Mattenklopper

Vroeger was alles beter! 🙂 Een goed voorbeeld daarvan is de mattenklopper. Dat mooie gevlochten slaginstrument, waarmee moeders vroeger niet alleen de matten en tapijten schoon en stofvrij klopten, maar ook stoute of ongehoorzame kinderen een flink pak op hun broek konden geven. Bijkomend voordeel… dat de broek ook gelijk stofvrij was. 😉 Menig kind zal de mattenklopper gevoeld en gevreesd hebben, want op de broek was het al een pijnlijke ervaring, maar als de broek ook nog uit moest en de mattenklopper op de blote billen geslagen werd, was het een bijna ondraaglijke afstraffing en kon je soms wel een dag lang niet meer normaal zitten.

Misschien ben ik ouderwets, maar ik houd wel van het degelijke handwerk van vroeger. Even goed stevig het stof uitkloppen, bijvoorbeeld uit die slaven billen van je! Eens kijken of ik wat stof uit die blote kont van je kan slaan. Het makkelijke van een mattenklopper vind ik het lange handvat of de steel, zodat ik er heel selectief hard of zacht mee kan slaan, al naar gelang wat ik wil.

Om je wat op te warmen pak ik de handgreep kort vast. Ga maar over mijn knie liggen, met je billen bloot. Links, rechts, links, rechts, steeds afwisselend sla ik je op je kont om je aan het geluid en de impact van de mattenklopper te laten wennen. Je kont wordt in ieder geval al langzaam mooi rood.
Maar wat ben je aan het spartelen met je benen? Je vindt het nu al pijn doen? Ik zal je benen tussen mijn dijen moeten klemmen om je in bedwang te houden, want we zijn er nog lang niet… we beginnen pas en je billen kunnen veel roder.

Weet je wat? Ga maar weer eens staan. Een stukje verder van me af graag, zodat ik goed uit kan halen. Dan gaan we die slavenreet van je eens écht rood slaan. Doe je ogen maar dicht en buk maar voorover, met je billen naar me toe. Concentreer je op het geluid van het zwiepen van de mattenklopper, dan geniet ik wel van het steeds maar weer kletsende.geluid van de mattenklopper op je huid.

Om je billen wat af te laten koelen en om het af te ronden, moet ik je misschien nog een spanking geven met de blote hand, ook op de oude vertrouwde, ouderwetse manier, dus over mijn knie met je billen bloot. Ga maar weer liggen…