Marteling

Marteling roept waarschijnlijk beelden op van Middeleeuwse kerkers, vastgebonden gevangenen die tot het uiterste geslagen en mishandeld worden, schreeuwen van pijn en allerlei gemene martelwerktuigen. Nou… die beelden kloppen! 😉 Alleen gaat het als je je door Meesteres Illucia laat martelen niet om een Middeleeuwse kerker, maar om een moderne, hedendaagse goed uitgeruste SM studio in Den Haag. Maar voor de rest kan marteling bij mij dat allemaal betekenen. Ik martel graag en als je het aankunt martel ik je ook langdurig. Je bent tenslotte mijn gevangene en misschien laat je je ook wel geheel vrijwillig martelen?

Het beeld van een gevangene, die uitgeput door zijn knieën gezakt in de boeien hangt, met een tot bloedens toe geslagen rug. Zo erg zal het niet zo snel worden, tenzij je dat wilt, maar ik kan je met verschillende zwepen en canes zeker wel wat sporen bezorgen. Met allerlei vormen van zware, stevige bondage kan ik je in ieder geval beletten er vandoor te gaan, proberen te ontsnappen is zinloos! Zo ben je machteloos aan mij overgeleverd en kan ik je onderwerpen aan verschillende manieren van marteling.

Ik vind het erg leuk om met behulp van wat klemmen en gewichten te kijken wanneer je begint te piepen, als ik bijvoorbeeld je tepels ga martelen. En als je begint te piepen, gaan we natuurlijk gewoon nog even door. Het heet niet voor niets marteling, dus je moet er wel wat van voelen (eventueel nog een dag later) en schreeuwen hoort daarbij. Piepen is niet genoeg.

Of wat te denken van marteling iets lager op je lichaam, bij je pik en ballen? Lichamelijke marteling op de voor de meeste mensen meest gevoelige delen: de geslachtsdelen. Voor mijn mannelijke slaven en gevangenen heb ik de keus uit allerlei vormen van cock and ball torture, CBT, ball busting en dilator sounds. Bij al deze dingen kan ik ook goed gebruik maken van klemmen en gewichten, eventueel nog gecombineerd met wat elektro marteling. En voor de vrouwelijke gevangenen en slavinnen komt weliswaar CBT of ball busting niet in aanmerking, maar blijft er genoeg ruimte over om me intensief met je schaamlippen en de schaamstreek bezig te houden. Niets om je voor te schamen, wel (lekker) pijnlijk!

Een bijzondere vorm van marteling, die ook wel iets met gewicht te maken heeft, is trampling. Stel je maar voor hoe het voelt als ik letterlijk over je heen loop of op je sta. Als ik met mijn volle gewicht mijn hakken in je huid druk. Maar ik kan ook met mijn volle gewicht bovenop je buik gaan zitten, terwijl je op een bankje ligt. Bij iedere ademhaling die je doet, zak ik dieper weg. Niet zo heftig als trampling, maar ik wil wel eens zien hoe lang je dat volhoudt, totdat je met rood aangelopen gezicht mij smeekt van je af te gaan. Als je daar nog adem genoeg voor over hebt natuurlijk…