Machteloosheid

Volledige overgave SM sessie (machteloosheid)

Machteloosheid is voor de meeste mensen niet iets wat ze nastreven, laat staan totale machteloosheid, maar voor de echte slaaf of slavin is totale machteloosheid misschien wel het ultieme dat bereikt kan worden. Meesteres en onderdanige hebben een lange weg te gaan voor er sprake kan zijn van totale machteloosheid. Het gaat dan ook niet van de ene op de andere dag, maar in stapjes, want dit vraagt een basis van totaal vertrouwen. Die basis kan alleen maar opgebouwd worden als Meesteres en sub elkaar goed kennen, weten waar de grenzen liggen en de bereidheid er is het lot in handen van een ander te leggen. Of voor mij als Meesteres natuurlijk de bereidheid om dat lot in handen te nemen, want dat is een grote verantwoordelijkheid.

Daarom wil ik je ook door en door leren kennen voordat ik zoiets doe. Bij totale machteloosheid heb je niets meer te zeggen of beslissen. Ik bepaal wat ik met je doe en op wat voor manier, waar, hoe en hoe lang. En er is niets dat je er tegen kunt doen. Je bent compleet aan mij en mijn wil overgeleverd. Die overlevering kan ook werken als een totale bevrijding, omdat je zelf nergens meer verantwoordelijk voor bent en niets hoeft te beslissen. Alleen maar ondergaan…

Je hebt zelf dus geen idee, er kan van alles met je gebeuren. Misschien ga ik je slaan, of nog erger: martelen. Maar het kan ook zijn dat ik zin heb om je grondig te vernederen. Of misschien ben ik in een softe bui en mag je gewoon mijn voeten vereren, of mag je de Meesteres op allerlei manieren ten dienste staan. Het is maar net waar ik zin in heb.

Ik bepaal alles en weet wat goed voor je is. Ondanks dat je je lot volledig in handen van de Meesteres hebt gelegd, zullen mijn beslissingen niet altijd overeen komen met wat jij zelf wil. Daarom zal ik je tijdens totale machteloosheid waarschijnlijk vaak stevig vastbinden of op een andere manier weerloos maken om ervoor te zorgen dat je je ook lichamelijk niet kunt verzetten, al zou je willen. En ook al wil je je niet verzetten… het gevoel van strak vastgebonden te zijn en geen kant op te kunnen, geen vin te kunnen verroeren, geeft alleen al een ervaring van machteloosheid.

Durf jij jouw lot in mijn handen te leggen? Geen zeggenschap meer over jezelf? Lekker alle verantwoordelijkheid aan mij overlaten, niet na denken en totaal vrij zijn. Maar ook totaal machteloos?

Misschien wil je voorzichtig beginnen met een SM sessie waarin een strakke bondage gecombineerd wordt met een SM verrassings sessie. Ook daar bepaal ik wat er gebeurt en heb je als slaaf maar te ondergaan. Dan kunnen we van daaruit langzaam toewerken naar totale overgave, machteloosheid en die ene grote bevrijding.

Voel je alvast vrij om een afspraak te maken!