Lust

Natuurlijk gaat het bij SM of BDSM niet alleen om pijn en vernedering, of macht en
onderdanigheid. Er zit een sterk sensueel en seksueel aspect aan, soms opgeroepen door een bepaalde
fetish, soms door een gevoel van machteloosheid of door volledige overgave. Overgave aan de Meesteres, overgave aan het moment. Misschien wel het moment waarop jij in de studio in Den Haag staat, tegenover mij, je Meesteres.

“Ga eerst maar eens op je knieën zitten. En buig voorover, om het puntje van mijn laars te kussen. Aanbid mijn laars, langzaam omhoog. Kus, streel, lik mijn laars. Doe alsof het de mooiste en meest sexy laars is die je ooit gezien hebt. En misschien is dat ook wel zo…. Hahahaha.”

Terwijl je langs het leer omhoog likt, kan ik je tepels even tussen mijn duim en wijsvinger samenknijpen. Dan kan ik je ondertussen ook makkelijk omhoog trekken. Of naar beneden duwen als ik dat wil, als je niet snel genoeg gaat naar mijn zin. Eens even zien of mijn geknijp in je tepels ook nog effect heeft op je piemel. Bij de meeste slaven gebeurt er daar beneden wel wat. Ohhhh, bij jou ook, zie ik! Zullen we eens kijken wat er gebeurt als ik je pik en ballen ook nog eens stevig afbindt? Ja, laten we dat maar doen hè?

Nog harder wordt-ie, zie je dat? Kijk maar eens naar je eigen lul. En kijk gelijk maar eens goed hoe ik je balzak versier met
wasknijpers. Helemaal vol, zoveel als mogelijk. Hoeveel denk je dat erop kunnen? En als ik daar mee klaar ben, mag je jezelf eens af gaan trekken voor de Meesteres. Laat maar zien hoe snel je klaar kan komen. Maar denk erom, je spuit pas als ik het zeg, als ik je toestemming heb gegeven! Ja, dat is wat anders hè, verplicht masturberen, in plaats van jezelf stiekem afrukken in je eentje op de WC.

Ja, kom maar, spuit maar, over mijn leren laarzen. Het mag. Maar alles wat je uit je lul trekt, lik je weer netjes op! Van mijn laars en van de vloer! Ik wil geen druppel meer zien als je klaar bent!

Ga nu nog maar even voorover liggen, over het bondagebankje. Dan zal ik je kennis laten maken met mijn penis, de Meesteressenpik. Een grote, dikkevoorbinddildo. Die wordt nooit slap, maar hij spuit ook niet. Dat scheelt… hoef je in ieder geval daar het spermagoedje niet van op te likken. Tenzij je zelf nog een keertje klaarkomt als ik je anaal neuk natuurlijk en jij weer rommel maakt.

Voel je me al duwen? En voel je mijn latex handschoentje rond je pik? Heen en weer, diep in die slavenreet van je met mijn rubberen kunstpiemel. En heen en weer met mijn handschoen over jouw dikke pik. Ondanks de pijn van de knijpers, die nog steeds op je zak zitten, vind je het blijkbaar allemaal opwindend genoeg. Je weet het hè? Nog een keer spuiten is nog een keer alles schoonlikken!

Ja, kom maar… spuit maar weer…