Leer

Ik hou van leer en ik denk jij ook? Hoe heerlijk is het niet om met de toppen van je vingers het leer te voelen. De structuur, de ene keer wat gebobbeld en ruw, de andere keer soepel en glad. Dan weer hard en stug als bij dik tuigleer, dan weer zacht en flexibel zoals bijvoorbeeld bij een mooie leren broek of lederen rok. Eerst met je vingertoppen en dan met je hele hand, langzaam strelend en voelend over dat fijne materiaal. Leer op de huid, warm en zacht van het lichaam eronder en leren voorwerpen op zich, eerst koud, maar zich snel aanpassend aan jouw warmte.

Ben je warm? Of krijg je het nu zelfs al heet van al dat leer?

Als Meesteres gebruik ik graag allerlei materialen van leer. De SM studio in Den Haag hangt vol met lederen voorwerpen. Zo kan je als leer fetishist goed aan je trekken komen. En of je nou zelf helemaal in het leer gekleed wil zijn, of in leren boeien en een leren bodybag vastgesnoerd wilt liggen, daarbij nog een leren masker over je hoofd zodat je het materiaal van je fetish goed kan ruiken, of dat je het liever proeft met een lederen ballgag in je mond of als je mijn leren laarzen mag likken… het kan allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik kan je pijnigen en martelen door je langdurig te spanken met leren handschoentjes aan, of een stevige faceslapping waarbij je tussendoor de leren vingers mag aanbidden, terwijl je gloeiende wangen ondertussen even af kunnen koelen. Om vervolgens vrolijk verder te gaan op je gekleurde billen met een leren zweep of plak. Vrolijk voor mij in ieder geval. Of jij er ook vrolijk van wordt? Moeilijk te horen zo met die ballgag in. Zijn het kreten van vreugde of van pijn? Ik weet het niet, maar het kan me ook niet zo veel schelen eigenlijk. 😉

Natuurlijk is de Meesteres ook helemaal in het leer gekleed. Hoge leren laarzen met scherpe hakken, die je nu goed kunt zien en ruiken, terwijl je bij haar over de knie ligt. De knie die omhuld wordt door een rood leren broek. Daarboven draagt ze een strak corset van zwart leer, dat haar slanke taille prachtig accentueert. Dat kan je nu weliswaar allemaal niet zien, met je hoofd naar beneden, maar eerder heb je de Meesteres wel zo rond zien lopen.

Op dit moment zie je alleen de zwartleren laarzen, vlak voor je ogen. Je hoopt maar dat je geen leren blinddoek om krijgt, of een leren masker. Dan kan je tenminste die heerlijke laarzen blijven bekijken. Dat is een schrale troost voor de pijnscheuten die telkens door je billen schieten bij iedere klap die de Meesteres je geeft. “Houd mijn laarzen maar eens stevig vast”, zegt ze ineens. Gretig grijp je haar laarzen vast, je vingers stevig om de enkel heen. Je hebt alleen nog geen idee waaraan je de eer te danken hebt dat je haar laarzen aan mag raken. Dat wordt snel duidelijk als plotseling met een knallend geluid je ene bil wel in brand lijkt te staan. De handen van de Meesteres zijn vervangen door een leren plak. PATS! KNAL! KLETS! PETS! De een na de andere klap volgt. “Zorg dat je niet van mijn knie afrolt slaafje, anders volgt een hevige straf met de flogger. Die is gemaakt van zware hardleren strengen. Daarbij is deze plak kinderspel.”

Nog steviger omsluiten je vingers het leer van de laarzen. Je probeert uit alle macht op je plek te blijven, want als dit al niks voorstelt… KLETS! KNAL! “Aaaahhh…” met een kreet van pijn rol je op de grond, op gelijke hoogte met de hakken van de Meesteres. Dezelfde hakken die nu richting muur bewegen, daar waar de floggers hangen…