Latex en Rubber

Je ligt op je rug, vastgebonden op de bondagetafel in SM Studio HouseOfSubMission te Den Haag. Kort daarvoor ben je binnengelaten door Meesteres Illucia, waar je een latex fetisj sessie mee hebt afgesproken. Niet zomaar een Meesteres dus, die zich af en toe in latex hijst en er verder eigenlijk niet zo veel mee heeft… Nee, deze Meesteres is niet voor niets de latex fetish queen. Het is een en al latex en rubber wat de klok slaat, tijdens zo’n latex en rubber fetish sessie. En de Meesteres slaat vrolijk mee natuurlijk, met rubberen zweepjes op je rug of op je borst, of met een latex handschoen in je gezicht. Misschien stopt ze de latex vingers ook nog wel even in je mond en mag je ze devoot zuigen en likken. Tenzij de rubberen ballgag in je mond dat verhinderd, want wie weet hoeveel lawaai je daarvoor al gemaakt hebt bij de spanking op je blote billen, met diezelfde latex handschoenen?

Jij over de knie bij de Meesteres. Je toch al stijve piemel tussen de benen van haar latex broek, heen en weer schurend bij iedere klap op één van je billen. Keihard is je stijve lul, maar je hebt een klaarkom verbod gekregen. Zonder toestemming mag je niet komen en vandaag heb je voor de hele dag een verbod. Geen toestemming dus en tóch houd je het op een gegeven moment niet meer en spuit je dikke klodders sperma over de latex broekspijpen van de Meesteres. Kreunend kom je klaar terwijl de Meesteres doorslaat op je slavenkont, links, rechts, links, rechts. Er lijkt geen einde aan te komen.

Maar dan, eindelijk, mag je van haar schoot af en moet je eerst je eigen sperma van de broek likken. Duidelijk zichtbaar op het toch al glimmende latex zijn de nóg sterker glimmende klodders te zien, langzaam naar beneden druipend in het gedempte licht van de SM club. Met je tong glij je over het gladde materiaal, je best doend om ook echt alles op te likken, tot de broek helemaal schoon is. Nou ja, schoon… jouw vieze slavenslijm is niet echt wat onder de definitie van “schoon” valt, maar in ieder geval is het merendeel van je eiwitrijke goedje niet meer te zien.

Nu je tong niet meer nodig is, is het tijd om een latex masker op te doen, met daar overheen een rubberen gasmasker. Snuif maar eens goed… ruik jij als rechtgeaarde latex en rubber fetishist het verschil? Of is het te veel met elkaar vermengd om het te kunnen onderscheiden, maar daarom niet minder lekker?

Voorlopig zal dat het enige zijn dat je ruikt, dus ik hoop maar voor je dat het lekker is en anders wen je er maar aan. Ik ga je namelijk vastleggen op de bondagetafel, in een rubberen bodybag met de maskers op en ben voorlopig niet van plan je daar uit te laten… Ga maar liggen!