Lak

Volg de contouren van mijn lijf, geheel gehuld in lak. Eerst met je ogen. Begin beneden en ga langzaam omhoog. Kijk naar mijn glanzende rode lakleren laarzen en zie hoe ze overgaan in een zwarte lakbroek, strak om mij heen. Volg het strakke lak om mijn benen, daarna de lak body om mijn buik, de lakleren galahandschoenen om mijn armen, terug naar de lakbody om mijn borsten. Volg alles met je blik, zie de hoogglans, het glimmende lak dat iedere welving van mijn lichaam volgt. Het windt mij op mezelf in lak te zien, het maakt mij enorm sexy, vind je ook niet? Rare vraag natuurlijk, want je hebt een sterke fetish voor lak. Maar ik hoor graag dat ik sexy ben…

Ik wil jou ook zien in strakke lak kleding, hoe iedere spier en iedere vorm op je lijf geaccentueerd wordt door de glinstering van het licht op het zwarte gladde lak. Hier heb ik een lakbroek voor je. Trek hem maar langzaam en sensueel aan, terwijl je voelt hoe het materiaal zich als een tweede huid om je heen sluit. Ook het knisperen en kraken van het lak als je beweegt, het is allemaal onderdeel van deze geile fetish. Kijk, hier heb ik ook nog een PVC body voor jou, van mooi zwart lak met rode accenten. Het staat je echt geweldig, doet je lichaam zoveel mooier uitkomen!

Je mag mij zo direct helpen met het aanrijgen van mijn lak korset en als je wilt, kan ik het daarna ook bij jou doen als je een korset wilt dragen. Maar eerst mag je nog mijn in lakleer gehulde lichaam volgen met je handen, strelend en masserend over het gladde, glimmende PVC. Voel maar hoe warm het al is door mijn huid eronder.
Glij met je vingers over mijn benen, langs mijn kuit en dijbeen omhoog, naar mijn buik. Maar pas op, je hebt geen toestemming om mijn borsten te voelen, ook al zijn ze helemaal in lak gehuld!

Stop! Je kon je weer niet beheersen… je hebt een milde spanking verdiend! Ga maar in de hoek staan en luister naar het geluid van mijn hand die op het lak om je billen kletst. PETS, PETS, links en rechts, om en om, 10 harde slagen om het je af te leren! Of zullen we er 20 van maken, gewoon omdat het zo lekker klinkt? PETS, KLETS, PETS…

En als je daarna nog niet geleerd hebt om je handen thuis te houden, zal ik je misschien voor een tijdje vast moeten leggen in het latex vacuüm bed. Niet in je pyjama natuurlijk, maar met al je lak kleding aan!