Laarzen

Laarzen behoren samen met bijvoorbeeld zwepen vaak tot het standaard beeld dat mensen hebben van een Meesteres en SM: een Meesteres in zwart leer, zweep in haar hand en hoge leren laarzen aan. Nou ben ik ‘toevallig’ niet een standaard Meesteres, maar laarzen ontbreken natuurlijk niet in mijn verzameling. Mijn schoenencollectie is zo groot dat ik iedere dag van het jaar wel een ander paar aan kan en een aanzienlijk deel van die collectie bestaat uit laarzen. Van elegante enkellaarsjes tot stoere hoge knielaarzen en laarzen over de knie. Hoge hakken hebben ze allemaal, maar dat is het enige gemeenschappelijke… verder zijn ze allemaal verschillend. Of het nu gaat om het materiaal van lak, leer, suède of rubber, of dat het gaat om waar ik ze voor wil gebruiken, of hoe ik mij erin wil voelen.

Zo zal ik, als ik jou als deurmatje wil gebruiken, al snel kiezen voor laarzen die geschikt zijn voor trampling. Ben je een al wat vaker belopen tapijtje, dan zal ik misschien kiezen voor laarzen met een dunne stalen stilettohak, maar ben je redelijk nieuw dan begin ik natuurlijk voorzichtiger met een bredere, dikke hak of blokhak. Als ik daar mijn gewicht op verplaats, zal je het nog steeds moeilijk genoeg hebben!

Aan het werk!

Wil ik je aan het werk zetten door je mijn laarzen te laten poetsen, dan hangt het er heel erg vanaf of ik je wil laten zwoegen, of dat ik het je relatief makkelijk maak. Voor de makkelijke schoenpoets klusjes trek ik bijvoorbeeld mijn gladde laklaarzen aan, die je met een poetsdoek binnen de kortste keren blinkend schoon kunt hebben. Iets moeilijker wordt het al als ik je de laklaarzen met je tong laat schoonlikken. Maar wil ik je laten zweten, dan gaat mijn voorkeur uit naar hoge leren laarzen met veel ritsen en riempjes, waar je met een doekje en zeker met je tong moeilijk overal kunt komen. De kans dat je dan een plekje vergeet of noodgedwongen over moet slaan, wordt daarmee wel heel groot en zal je misschien nog meer laten zweten. Maar pas op dat je smerige zweet mijn laarzen niet bevuilt! Je hebt al problemen genoeg door de overgeslagen plekjes…

Latex en rubber geeft mij een machtig en dominant gevoel. Als ik mijn dominantie in een SM sessie sterk wil laten gelden, zal ik dus vooral laarzen van latex of rubber dragen. Als ik op mijn hoge hakken boven je uit steek, geeft mij dat al een gevoel van overheersing, maar het latex materiaal voegt daar voor mij een extra dimensie aan toe. Maar het kan ook zijn dat jij een sessie in de BDSM studio boekt rond een suède fetish als thema. Dan loop ik vanzelfsprekend in zachte suède laarzen rond, die je waarschijnlijk wel mag aanraken, langdurig strelen zelfs, als beloning voor de doorstane pijn tijdens de behandeling met mijn suède floggers.