Laarzen likken

Mijn laarzen zijn altijd in topconditie. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om mijn leren laarzen of om mijn laklaarzen, hoge knielaarzen of korte enkellaarsjes. Alles is als nieuw en zo houd ik het ook graag. Als Meesteres maak ik daar natuurlijk niet zelf mijn handen aan vuil. Voor het normale poetswerk heb ik daarvoor mijn speciale slaven, maar soms is er een extra aparte, of andere poetsbeurt nodig. Dan zijn schoensmeer en een poetsdoek niet meer genoeg, omdat er bijvoorbeeld allemaal hardnekkig vuil is blijven zitten, of omdat er opgedroogde modderspatten achtergebleven zijn. Ook na een wandeling in een flinke regenbui kan er van alles en nog wat zijn blijven plakken, wat er natuurlijk weer af moet. En dat is waar ik jou goed voor kan gebruiken, mijn laarzenlikker! Met je tong laat ik je in lange en korte halen mijn laarzen compleet schoon likken, helemaal van boven naar beneden. En nu we het toch over beneden hebben… de zool! Mijn zolen wil ik ook spik en span schoon hebben, maar uiteraard pas nadat je eerst de laarzen zelf schoongelikt hebt, zodat je niet met een tong die smerig is van mijn zool de rest van mijn laarzen bevuilt!

Kijk, ik zit er al klaar voor, met mijn benen over elkaar geslagen op mijn Meesteressen troon. Kom maar op je knieën naar me toe gekropen en begin dus maar bovenaan, bij de schacht, met korte halen helemaal rondom en zorg ervoor dat ze na het likken gewoon droog zijn! Ik wil mijn laarzen niet druipend van jouw vieze, smerige slavenspeeksel hebben. Als je wat spuug nodig hebt om iets eraf te krijgen, vraag je mij maar. Ik doneer je met alle liefde wat van mijn Meesteressenspuug, dat je dan keurig van mijn laarzen af mag likken.

Je hebt geluk, dit keer, dat ze niet zo heel erg vies zijn, slechts enkele plekjes bij de wreef die ik wel allemaal blinkend schoon wil hebben. Denk erom dat je geen plekje overslaat, want je wilt je Meesteres toch niet ontevreden zien? Wie weet welke straf je dan te wachten staat…

En dan nu de zool! Kom je er niet zo makkelijk bij? Zal ik je hoofd even naar beneden drukken met mijn andere laars? Ik help je graag hoor!

Om het iets lekkerder te maken voor je, zal ik een bonbon onder mijn zool plat trappen. Even flink heen en weer wrijven, zodat het goed vermengd met het vuil onder mijn zool. Of houd je niet van crunchy chocola? Hahahaha.

Wil je alleen mijn laarzen maar aanbidden en vereren met je slaventong? Dat kan ook hoor. Schone laarzen likken, gewoon om mij te laten zien hoeveel je van ze houdt. Om er zeker van te zijn dat je mijn laarzen dan ook echt alleen maar met je tong aanraakt en niet met je handen, zal ik die eerst even op je rug binden.

Concentreer je maar op mijn linker voet, die op en neer en heen en weer wipt. Probeer hem maar te volgen met je tong… en pas op dat je niet voorover valt met je handen op je rug. Want dan lik je misschien de vloer in plaats van mijn laarzen…