Klemmen

Klemmen, in alle soorten, maten en gewichten. Gemene klemmen en bijna lieve knijpers, venijnige krokodillenbekjes en pijnlijke vlinderklemmen. Ze zijn er allemaal, in mijn SM studio in Den Haag. En ik gebruik ze natuurlijk graag op allerlei momenten tijdens een sessie. Geef de Meesteres vrij spel en voor je het weet zit je overal onder de klemmen.

Tepelklemmen zijn snel gezet en ook die zijn er in allerlei uitvoeringen, van hard en gemeen tot bijna zacht en plagend. Hoe langer de klem je tepel plet en samenknijpt, hoe pijnlijker het wordt. Ook de liefste klem doet op die manier na een tijdje behoorlijk zeer en maakt je tepels zeer gevoelig. En dan nog het moment waarop de klem er weer af mag. Eindelijk! Maar eerst nog even door de pijn heen bijten van het bloed dat weer gaat stromen! Erg leuk om dan tóch nog even met mijn vingertoppen en mijn nagels met je tepels te spelen… er lichtjes in te knijpen. Of gewoon goed stevig hard knijpen natuurlijk, als ik daar toevallig zin in heb. Als toetje, zeg maar.

Klemmen op je pik en je balzak. Daar zit heel veel huid. Huid waar ik heel veel verschillende klemmen en knijpers op kwijt kan. Laat de Meesteres maar zien of jij een hele regenboog van kleuren aan wasknijpers op je zak kunt hebben. Of twee regenbogen, aan iedere kant één. Misschien sla ik na afloop de knijpers er wel af met een rijzweepje. En dan maar hopen dat je niet met een blauwe zak naar huis gaat, of houd je wel van blauw?

Voor de slavinnen onder ons kan ik iets soortgelijks doen op de schaamlippen en bij sommigen misschien zelfs wel op de clitoris. Eens zien hoe lang je daar een stevige klem uithoudt.

Klemmen op de huid tussen je vingers en tussen je tenen. Een gevoelig plekje en daardoor erg pijnlijk, omdat de huid er zacht en dun is. Wat heb je trouwens een mooie oorbellen, of is het nou toch gewoon een klem aan je oorlel? Een klem op je neusbeentje of op je tong, om je het spreken wat moeilijker te maken. Probeer maar uit te spreken op welke lichaamsdelen de Meesteres nog geen klemmen heeft gezet, maar waar ze wel zouden kunnen. Je buik, je navel, je borst, je armen, je zij, de binnenholte van je knie, eigenlijk overal wel hè?

Zullen we dan maar snel verder gaan? We hebben nog heel wat te doen en niet veel tijd meer… time flies when you’re having fun! Of heb je misschien zin in een halve dag sessie? Dan kunnen we rustiger aan doen. Jij mag het zeggen! Ik versta je toch niet met die klem op je tong! 😉