HoS

SM studio House Of SubMission

Mrs Illucia en Mrs Kate, twee Meesteressen met ieder privé-slaven en slavinnen en allebei dominant van aard. Al jarenlang houden wij ons bezig met SM in al haar vormen, zowel privé als ook commercieel. Door de jaren heen hebben wij vanuit Den Haag en Rotterdam ontvangen, altijd vanuit een SM club en/of SM studio met de daar geldende huisregels. Dat wij niet zo van andermans huisregels houden, heeft ons op een moment doen besluiten om onze krachten en creativiteit te bundelen en onze eigen huisregels te bepalen.

Wij ontvangen bij voorkeur op afspraak. Dit ook om teleurstelling te voorkomen als we al druk bezet zijn.

Elke dinsdag, woensdag en donderdag ben ik, Meesteres Illucia, aanwezig in House of SubMission. Wil je het risico nemen om zonder afspraak langs te komen dan kun je vanaf 12:00 uur tot 20:00 uur terecht op de Thomsonlaan 109, 2565 HZ te Den Haag. Maar je hebt nogmaals geen garantie dat ik dan beschikbaar ben. Op andere dagen werk ik uitsluitend op afspraak.

SM studio House of SubMission is een zeer goed uitgeruste studio met alleen maar kwaliteitsmateriaal. Van klein materiaal als touw en klemmen tot grote SM meubels als een bondagetafel en draairad en alles er tussenin, alles is aanwezig.

De vele mogelijkheden en alle materiaal en toestellen in de twee sfeervol ingerichte SM ruimtes bieden garantie voor vele uren speelplezier!

Voor meer info over de studio kan je hier wat meer lezen en foto’s bekijken, of op onze aparte website: www.houseofsubmission.nl