Het vacuüm bed

Melding van 29 december ’14 aan mijn Meesteres (Het Vacuüm bed)

Het Vacuüm bed

Het is al weer bijna twee maanden geleden dat ik bij mijn geliefde en soms ook gevreesde Meesteres Illucia ben geweest en meestal bel ik dan ongeveer ’n week van te voren om ’n afspraak te maken voor de komende woensdagmiddag. Helaas zat de Meesteres vol voor die dag, maar ik kon wel aanstaande maandagmiddag bij haar komen of ’n week later op woensdag. De keuze was aan mij en daar hoefde ik niet lang over na te denken, want ‘s maandag heb ik altijd vrij en dus werd de afspraak voor deze keer maandagmiddag 14.00 uur in de studio.

Controle van rubberen spullen

De zaterdagavond heb ik gebruikt om mijn rubber spullen nog even na te lopen en op te poetsen, waar nodig, die ik mee zou nemen want ik gebruik deze spullen ook regelmatig thuis voor ’n relaxed avondje. En ja, als je dan zo lekker bezig bent met je rubber dan gaan je gedachten al gauw naar de komende sessie, “wat zal er dit maal allemaal met me gaan gebeuren” , spookte er al snel door mijn hoofd, want één ding moet ik deze Meesteres nageven, “het is nooit het zelfde op zo’n sessie”. Natuurlijk zitten er wel gelijksoortige momenten in de sessies want daar ontkom je niet aan als je passie gebaseerd is op rubber/latex en dat hebben we beide nogal sterk, dus is dit materiaal altijd wel de rode draad door de sessies, maar hoe en waar het gebruikt zal worden is altijd ’n verrassing. Tenslotte was alles in orde en lag het klaar om maandag in mijn koffertje gestopt te worden, toen ik naar bed ging.

Zenuwachtig voor bezoek aan Mrs. Illucia

De maandagochtend was aangebroken en ik voelde al ’n licht gerommel in mijn maagstreek en dat ging niet weg na het ontbijt, dus zal het wel van de spanning komen over de sessie die ik straks zou hebben met mijn Meesteres. Rond het middaguur nog gauw ’n broodje gegeten en mijn rubber ingepakt, waarna het tijd was om te vertrekken naar de studio in Den Haag, omdat ik altijd ’n uur reistijd reken, want ik wil niet dat het verkeer roet in het eten gooit en ik te laat bij de studio zou aankomen. Ik kon mijn auto net om de hoek van de studio parkeren en zag dat ik ruimschoots op tijd was om op mijn gemak ’n sigaret te roken en vervolgens precies op tijd bij de Meesteres aan te bellen, dacht ik!

Te laat! Straf!

Helaas liep het klokje in de auto ’n paar minuten achter en zo belde ik om twee uur aan, maar in feite was het al drie minuten over twee, want dat kreeg ik te horen van de Meesteres toen zij de deur opende en met ’n lach om haar mond mij begroette met de niet mis te verstane woorden, “ik dacht dat je de afspraak vergeten was, dus moet ik je helaas al voor de sessie begint, vertellen dat voor elke minuut die je te laat bent gekomen er tien slagen met de cane op je zullen wachten en dat zijn er dus dertig, want je bent drie minuten te laat, kom dus maar vlug binnen”. Ik slikte vlug ’n paar maal en begroette haar, ik moest mijn spullen in de voorste speelkamer neerzetten en even wachten, want de Meesteres moest nog even iets pakken zoals ze zei. Het wachten duurde niet lang want enkele ogenblikken later verscheen de Meesteres al weer in de kamer met in elke hand ’n glas, een met water en een met cola, ik kreeg het glas water van haar, waarna zij op het bondage bed ging zitten en wij ’n kort gesprekje hadden terwijl ik mijn water dronk. Hierna moest ik mezelf in de badkamer gaan omkleden in mijn rubber catsuit en mijn rubber masker opzetten, de Meesteres vroeg ook nog of ik mondknevel met luchtdoorvoer pijpje had meegenomen toen ik al in de badkamer bezig was en dus riep ik dat ik die altijd meeneem als ik voor ’n sessie kom, “goed zo, neem maar mee als je klaar bent”. ‘Zal ik doen Meesteres’, was mijn antwoord en ging vlug verder met omkleden. Enkele minuten later meldde ik mezelf netjes omgekleed bij mijn Meesteres in de speelkamer, waarna ik haar eindelijk op gepaste wijze mocht begroeten, door geknield haar schoenen te kussen.

Kennismaking met het vacuüm bed

Hierna vertelde de Meesteres wat er min of meer zou gaan gebeuren, dat ik vandaag niet met riemen of touw zou worden vastgezet, althans voorlopig nog niet, maar zodra zij klaar zou zijn met mij, ik me toch niet zou kunnen verroeren, want ik zou namelijk vacuüm komen te liggen in de rubber zak die al klaar lag op de grond en dat zou voor mij de eerste ervaring worden met het “vacuüm bed”, zoals dat ding in de wandelgangen heet en ik zou dus weer ’n ervaring rijker zijn aan het eind van de sessie.

Het spel ging beginnen, als eerste moest ik de mondknevel indoen, hierdoor kon ik dus niet meer praten en ik moest met mijn hoofd knikken of schudden, ja of nee dus, als mijn Meesteres iets vroeg en als ik in nood zou zijn in de vacuüm zak dan moest ik met mijn hand op de grond slaan, zo werd mij verteld. En nu moest ik op mijn rug gaan liggen vlak naast de zak en terwijl de Meesteres de zak open hield moest ik eerst mijn benen erin steken en daarna de rest van mijn lichaam voorzichtig op zijn plek brengen om het luchtpijpje niet te blokkeren en toen ik goed onder het kleine gaatje lag moest ik het luchtpijpje erdoor steken. Toen dit gebeurd was gaf de Meesteres nog ’n paar aanwijzingen om nog beter in positie te komen om zodoende ook mijn pik en ballen door ’n andere opening te wurmen, ik lag op mijn rug met mijn benen iets gebogen naar de zijkanten waardoor mijn voetzolen tegen elkaar zaten, mijn armen moesten ook in ’n soortgelijke positie gebracht worden, dus ellebogen naar buiten en mijn handen naar mijn lichaam gericht ter hoogte van mijn middel. Nog even ’n laatste test ja en nee zeggen met mijn hoofd en het noodsignaal werd eenvoudig getest doordat de Meesteres het luchtpijpje even dicht hield. Mijn Meesteres was tevreden met mijn bewegingsantwoorden en zei tegen mij dat ze nu de rits dicht ging doen en daarna de stofzuiger zou gaan bedienen om de lucht uit de zak te verwijderen. De stofzuiger stond op langzaam zuigen en ik voelde dus ook langzaam alle lucht uit de zak verdwijnen, waardoor de onder en boven kant van de rubber zak zich strakker en strakker om mijn lichaam en gezicht sloot en ik machteloos in de zak kwam te liggen, ik kon wel bewegingen maken, maar alleen op en neer en ik kon dus niet ’n andere positie aannemen. Het was ’n heerlijk gevoel om op deze manier ’n soort bondage te krijgen waar je absoluut niet uit kan komen terwijl je toch bewegingen kan maken. En dan die strelingen van de Meesteres over je strak ingepakte lichaam, dat voelt echt goddelijk en als zij dan ook nog tegen je aan komt liggen en over je lichaam heen rolt naar de andere kant, terwijl zij met haar vinger het luchtpijpje extra lang dicht houd, dan weet je helemaal niet meer waar je het zoeken moet.

Einde sessie op het vacuüm bed

De stofzuiger werd nu stop gezet en de rits ging open, ik voelde dat de lucht binnen stroomde en ik kreeg de opdracht mijn armen nu zo neer te leggen als zijnde dat ik me overgeef, mijn bovenarmen in het verlengde van mijn schouders en mijn handen naar boven gericht ter hoogte van mijn hoofd, waarna de rits weer dicht ging en de stofzuiger zijn werk weer ging doen en ik weer compleet machteloos lag. Er was echter één verschil, het strelen had plaats gemaakt voor de rijzweep en de tikken die eerst zachtjes op mijn lichaam neerdaalde, werden steeds heftiger en speciaal bij mijn ballen en tepels werd het aardig pijnlijk, waardoor het zachtjes kreunen van genot overging in onverstaanbare kreten van pijn, wat mijn Meesteres deed besluiten haar hand voor mijn mond, sorry luchtpijpje, te houden en zei met ’n lach in haar stem dat ik niet zo’n kabaal moest maken voor de buren.

Aan alle leuke dingen komt altijd weer ’n einde en zo ook aan deze sessie, helaas, want de stofzuiger ging weer uit en de rits ging open, waarna de Meesteres tegen me zei, “kom er maar voorzichtig uit slaafje, want dan kan je jezelf gaan douchen en omkleden, want de sessie zit er weer op”.
Ik bedankte de Meesteres uitgebreid voor de hele fijne ervaring die ik gehad had deze middag en ging opgewekt naar huis.

Bedankt lieve Meesteres.

Groeten van “RubAart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *