Halve dagpas

Halve dagpas voor SM studio House of Mission

Kan jij schoonmaken met een buttplug in? Hoe diep kan jij bukken? Schortje voor, jarretels aan en lopend (of wankelend) op hoge hakken? Of als slaaf geheel naakt, maar wel voorzien van pols- en enkelboeien en wellicht tepelklemmen of kettingen op jouw lijf op de knietjes.

Tussendoor uiteraard ook een spannende 1-op-1-sessie met de Meesteres. Opgesloten worden in de kooi, geblinddoekt en vastgebonden en horen hoe anderen langslopen, jou betasten, bekijken of misschien wel bekritiseren. Assisteren of toekijken bij een andere sessie (mits met instemming van de andere slaaf van dat moment).

Boodschapjes doen voor de Meesteressen? Gewoon in jouw eigen kleding maar natuurlijk wel een halsband om. Zou het op straat te zien zijn? Uiteraard laat jij jouw slip achter in de SM studio, zodat je jouw bovenbroek lekker langs je blote ballen en pik voelt glijden. Koffie zetten, bedienen, laarzen en leer poetsen, voeten masseren of heerlijk als oefenmateriaal en/of meubelstuk dienen.

Mogelijkheden zat terwijl je 4 uur lang aanwezig bent in de BDSM studio House of SubMission te Den Haag. Vier uur lang ten dienste van Meesteres Illlucia. Dit is mogelijk op een woensdag en donderdag maar uiteraard alleen na telefonische afspraak (06 – 2753 4703). Je betaalt hiervoor slechts 500 euro. Douchen is uiteraard mogelijk en een drankje is inbegrepen.