Golden Shower

Als jij bij watersports moet denken aan de Olympische Spelen, is deze pagina misschien niet voor jou bedoeld, maar ik denk dat je hier dan nu ook niet zou zijn. Kijk nou toch hoe aandoenlijk je er bij ligt. Met je wijd geopende mond, klaar om mijn gouden meesteressen nectar te ontvangen en om mijn urine te mogen drinken. Golden shower wordt het soms wel genoemd, maar geef ik jou wel een hele douche met mijn meesteressen champagne? Ben je dat wel waard?

Mijn blaas is in ieder geval wel goed gevuld, dus daar zal het niet aan liggen. Goed je best doen dus maar, zou ik zeggen, en dan zien we wel hoe ver we komen. Ik voel de eerste druppels al komen, dus ga er maar goed voor liggen, slaaf! Eerst maar eens over je heen plassen, je borst en buik helemaal onderzeiken… Het is maar goed dat je in de badkuip ligt, zeg! Anders had je aardig wat pis van de vloer op te dweilen zo direct. Ik wil de vloer van mijn SM studio natuurlijk niet gevaarlijk nat en glad. Stel je voor dat ik uitglijd, op mijn laarzen met stiletto hak!

Maar dweilen zou je nu niet eens lukken, in de strakke bondage waarin je op de grond ligt. Ik wil niet dat je begen kan en daardoor mijn kostbare stralen ontwijken kan. Hoe voelt mijn warme plas over je lijf? Voelt het een beetje als een gouden douche, of werkt het onderplassen van je lichaam voor jou eerder als een grote vernedering? Wat het ook is, ik zit nog steeds met een te volle blaas die leeg moet, dus blijf voorlopig nog maar even liggen.

Ik zak door mijn hurken tot vlak boven je gezicht, vlak boven je mond. Bijna raken we elkaar aan, maar waag het niet! In lange, warme stralen laat ik nu de urine rechtstreeks vanuit de bron in je mond kletteren. “Mond openhouden!” “Nog niet doorslikken! Eerst gorgelen!”

Denk erom dat je geen druppel verspilt dit kostbare meesteressen vocht. “En nu slikken!” Drink het tot de laatste druppel, klaar voor de volgende lading. Ik hoop dat je dorst hebt, want ik hou het nog wel een tijdje vol.

Wat zeg je? Je krijgt het koud? Dan zeik ik toch gewoon lekker nog een keer helemaal over je heen… dat zal je wel weer opwarmen. En ondertussen kan je de zolen van mijn laarzen wel eens droog likken, daar druipt ook genoeg pies. Dan doe je ook nog eens wat…