Gewichten

Afvallen is gewicht verliezen, maar als deze gewichten eraf vallen, betekent het straf. Ook al kun jij als slaaf of slavin er niets aan doen en is het niet jouw schuld. Want de Meesteres heeft altijd gelijk! Het is dus maar te hopen dat de Meesteres de gewichten goed vastzet en dat de tepelklemmen waar ze aan hangen, stevig vastgeklemd zijn. Even de tanden flink op elkaar, net als die klemmen overigens… een beetje tepelmarteling kan je toch wel aan? 😉

Maar eigenlijk… valt er nu nog helemaal niets te zeuren of te kermen. We beginnen pas, we hebben alleen nog maar je tepels gehad, die er trouwens prachtig uitzien met die vlinderklemmen en gewichtjes van 50 gram. Handig ook dat er een kettinkje tussen zit, voor wat extra gewicht zo direct.

Omdat je nu al zo veel praatjes hebt, zullen we eerst even wat doen aan die tong van je, vind je ook niet? Steek hem maar eens uit. Zo, een mooie klem erop en dan kunnen we een bijpassend gewichtje voor je uitzoeken. Misschien is een gewicht van 75 gram wel leuk voor nu, laten we dat maar eens proberen. Genoeg om in ieder geval niet meer je geklaag te hoeven horen. Nog een keertje 50 gram erbij proberen. Wat zeg je? Mmmmffbrrll? Dat versta ik niet hoor! Dan moet je maar duidelijker spreken.

Ik ga ondertussen gewoon verder met je pik en ballen. Eerst maar eens even goed strak afbinden met een koordje, zodat ik daar ruimte genoeg heb om aardig wat kilo’s kwijt te kunnen. Want de Meesteres mag wel wat kilo’s kwijt toch? Denk erom… wees voorzichtig met je antwoord. Ach, wat je antwoord ook wordt… het is toch altijd fout! Want bij een “ja” vind je me blijkbaar te dik en bij een “nee” spreek je me tegen en probeer je eronder uit te komen. Hahahaha. O ja, je kan niet eens praten, bijna vergeten! 😉 Nou, daar heb je dan weer mooi héél veel geluk mee! Wees maar heel blij met dat gewicht aan je tong.

Eens zien hoe ver we gaan komen met die gewichten aan je ballen, hoewel van ‘komen’ in jouw geval voorlopig geen sprake zal zijn. Zie je die balgewichten? Gewichten van 250 gram per stuk en ik wil minimaal acht balgewichten kwijt. Op de vloer van de studio liggen ze toch maar in de weg.

Kan jij een kilo extra gewicht per bal wel aan? Misschien wel meer? Geef een andere dimensie aan zwaar geschapen!