Gebruiksslaaf

Voel jij je nu al gebruikt, slaaf? Alleen omdat ik je even koffie heb laten zetten en terwijl de koffie doorpruttelt jou als voetenbankje gebruik? Denk je nou echt dat een gebruiksslaaf van Meesteres Illucia het zo makkelijk heeft? Bijna niets te doen heeft?

Om als mijn gebruiksslaaf in aanmerking te komen, moet je van goede huize komen. Om vervolgens als slaaf opgenomen te mogen worden in een nog beter huis: het huis van onderwerping, House Of SubMission; de SM studio in Den Haag van Meesteres Kate en mij, Meesteres Illucia. Al mijn gebruiksslaven zijn aan mij onderworpen en zij voldoen aan al mijn wensen. Alle opdrachten die ik geef, worden zonder klachten of vragen uitgevoerd.

Ja, daar zit je dan, als voetenbankje voor de Meesteres. Ik zie dat jij nog wel flink wat opvoeding nodig hebt, getraind moet worden in alle taken die een gebruiksslaaf zoal te doen kan krijgen. Sta maar eens op en ga mijn sigaretten maar eens halen. Dan zal ik eens zien hoe goed jij het doet als asbak. Eerst netjes mij een sigaret presenteren, dan vuur beleefd geven en daarna weer terug in een knielende positie. Houd je hand maar op en je mond maar open. Misschien deponeer ik mijn as in je hand en geef ik je de opdracht het op te likken. Maar misschien gooi ik mijn hete as ook wel gelijk rechtstreeks in je mond, op je tong. Het is voor jou te hopen dat er dan genoeg spuug op je tong zit om het vuur snel te doven.

Zal ik even wat op je tong spugen? Ach kijk, wat zonde nou… daar druipt de helft naar beneden! Op mijn laars! En op de vloer! Ga dat allemaal maar eens keurig oplikken, ik wil zo direct geen druppel meer zien. En als je daarmee klaar bent, of in ieder geval klaar denkt te zijn, wil ik dat je mijn koffie haalt. Die zal ondertussen toch ook wel klaar zijn? Twee klontjes suiker en daarna wil ik dat je naast me komt zitten, op handen en knieën. Ik moet mijn koffie ten slotte ergens laten toch? Altijd handig, zo’n bijzet tafeltje…

Hé, maar wacht eens… ik zie nog allemaal spuugresten op mijn laars! Je zei toch dat je klaar was? Ik kan jou ook bijna nergens voor gebruiken! Wat denk je dat een gepaste straf zou zijn? Wat vind je zelf, of heb je daar ook al geen idee van? Moet ik alles voor je bepalen?

Kijk uit wat je antwoord hè? Maar besef, wat je antwoord ook is, het is toch altijd fout! Hahahaha. En ik bepaal sowieso wat er met je gebeurt, zeker als je de titel gebruiksslaaf van Meesteres Illucia wilt verdienen. Dan bepaal je niks meer zelf. Je stelt jezelf geheel ten dienste van mij. Jij bent pas tevreden als ik het naar mijn zin heb. Jouw dag is pas geslaagd als alle klusjes gedaan zijn en aan alle wensen van de Meesteres voldaan is.

Ik kan enorm genieten van een gebruiksslaaf. Ook als die nog wat opvoeding en training nodig heeft. Want uiteindelijk komt daar dan die perfecte gebruiksslaaf uit tevoorschijn. En dan kan ik me lekker laten bedienen, door jou. Of voel jij je niet in staat om mij te behagen? Ga jij alleen voor je eigen genot? Nee toch, dan ben je de naam slaaf niet waardig!

Als je wel een poging wilt doen mijn gebruiksslaaf te worden, ben je van harte welkom. De studiodeur staat open. Kruip maar naar binnen, en begin alvast maar met de koffie! 😉