Gasmasker met ademslang

Verhaal van 4 december ’14 aan mijn Meesteres. (gasmasker met ademslang)

’n Halve dag pas …

Als rubberfetisjist ben ik ongeveer drie jaar geleden voor het eerst, eigenlijk min of meer aangemoedigd door mijn partner omdat zij ’n stukje in ’n blad over deze Meesteres had gelezen en zij me dit gunt omdat ze zelf niet zoveel met SM heeft jammer genoeg, bij Meesteres Illucia terecht gekomen en dat is zo goed bevallen dat ik deze Meesteres met enige regelmaat bezoeken kan en mag, omdat het in mijn relatie nu ook ’n stuk beter gaat.

Halve dag pas als cadeau

Meestal boek ik ’n sessie van twee uur, maar omdat mijn partner en ik deze maand tien jaar bij elkaar zijn, heeft zij me verrast door ’n halve dag pas (sessie) te boeken voor mij bij deze geweldige Meesteres, waarvoor dank aan mijn partner. Het was geboekt voor afgelopen donderdag om 13.00 uur en ik was heel erg benieuwd naar wat er zoal op het programma zou staan voor deze sessie, maar had er ook heel veel vertrouwen in dat het geweldig zou worden en dat is het geworden!!

Slecht begin

Het is donderdag en ik ben ruimschoots op tijd vertrokken van huis, want ik wilde absoluut niet op het laatste nippertje aankomen bij de studio, maar het ergste wat er kan gebeuren voor ‘n ‘slaafje’, gebeurde juist deze dag, ik kwam in ’n file te staan in Rijswijk en kon geen kant op. Toen het verkeer weer langzaam op gang kwam zag ik dat er ’n ongeluk was gebeurd en dat we erom heen werden geloodst door de politie, maar daar was wel veel tijd mee verloren gegaan. Ik stond in dubio om de Meesteres te bellen, maar ik deed het niet omdat ik dacht het nog wel te redden om op tijd bij de studio te zijn, maar helaas ik was net ’n paar minuten te laat en dat werd me niet in dank afgenomen, constateerde ik nadat de deur van de studio geopend werd door Meesteres Illucia en de begroeting bestond alleen uit, ‘je bent te laat, dat is geen goed begin voor je en dus krijg je hier wel ’n passende straf voor, ook goedemiddag slaafje’.

Omkleden in rubber

Ik moest haar volgen en werd de badkamer in gestuurd, want dan kon ik me in mijn rubber kleden inclusief mijn gasmasker, waarna ik me bij Haar moest melden. Nadat ik me gemeld had kreeg ik ’n rubber luchtslang op mijn gasmasker geschroefd en kreeg ’n emmer met sop om eerst de toilet ruimte schoon te maken en dan het toilet in de badkamer te doen. Daarna, als ik goed opgewarmd zou zijn, zou ik de sessie krijgen met de beloofde straf en vervolgens zouden er nog wat andere taken op me wachten, zoals de Meesteres het mij met ’n glimlach vertelde, waarna ik aan de gang kon.

Ademen met gasmasker met ademslang

Ik was tijdens het schoonmaken van de toiletten inderdaad goed opgewarmd en mede oorzaak was het ademen door het gasmasker met ademslang en ik was blij dat ik klaar was met deze inspanning waarna ik mezelf weer meldde bij de Meesteres, maar mijn blijheid was niet van lange duur want de sessie ging beginnen. Daarbij zijn mijn kont en tepels aardig onderhanden genomen met de zweep en tepelklemmen, terwijl ik met mijn gezicht naar de muur aan het kruis vastgemaakt stond en het gasmasker met ademslang op moest houden, waardoor ik het af en toe best benauwd kreeg, zeker als de Meesteres met een hand de zweep hanteert en met haar andere hand af en toe de luchtslang afsluit.

Slaaf haal boodschappen!

Maar gelukkig heb ik ook dit weer overleefd, alleen er was nog ’n goed 1 ½ uur of zoiets te gaan en wist dus niet wat er nog boven mijn hoofd hing. Ik moest mezelf uit gaan kleden en even ’n douche nemen, waarna ik me naakt bij de Meesteres moest melden. Toen ik bij haar kwam bekeek ze mijn kont even en stelde vast dat hij mooi gekleurd was en kreeg de opdracht mezelf aan te kleden, alleen geen onderbroek. Nu vind ik dat normaal niet zo heel erg, maar nu gloeide mijn kont behoorlijk en ik droeg ook nog eens ’n ongevoerde leren broek en dat zou best wel schuren over mijn kontje. De opdracht die ik hierna van de Meesteres kreeg was boodschappen doen bij de supermarkt en daarna wat te eten halen bij de iets verderop gelegen snackbar, maar eerst mocht ik nog even op ’n bankje bij de tafel gaan zitten om iets te drinken en ik kreeg ook ’n pen en papier voor mijn neus waar ik de boodschappen op kon schrijven in de tussentijd. Het zitten op dit harde bankje voelde al niet zo prettig laat staan als ik lopend de boodschappen zou gaan doen, maar ja dat is nu eenmaal zo bij ’n slaafje wat straf gehad heeft. Ik kreeg geld in mijn handen geduwd en twee plastic tassen, waarna ik kon vertrekken en goed op het geld moest passen plus alle bonnetjes mee terug nemen.

My suspicion came true, it became a sensitive walk and I now also realized that I would be in the car for more than 45 minutes when I drove home, not a pleasant prospect either.

After returning with the groceries and the food, the Mistress went to put away the groceries and I was able to make a pot of coffee, after which the receipts with the money returned were checked and I could sit on the bench again to eat our food together. After dinner I had to tidy up and pour coffee, after which I wash all dirty plates, cups and glasses after coffee.

The time of going had arrived and we kindly said goodbye to each other at the front door, while the Mistress said the following words to me, “also give my best regards to your partner of mine,” I replied that I would certainly do so and promised to make an appointment again soon.

Thank you dear Mistress for the very nice afternoon I had.

‘RubBertje’   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *