Footworship

Footworship of voetverering hoeft wat mij betreft niet beperkt te blijven tot mijn voeten, maar mag zeker ook uitgebreid worden naar mijn schoeisel, zoals pumps, slingbacks en laarzen, maar in ieder geval altijd hooggehakt. Natuurlijk zijn mijn voeten alleen echter ook zeer de moeite waard om aanbeden te worden. Zolang je maar laag bij de grond blijft, kun je alles rond, op en aan mijn voeten vereren.

Als je graag mijn nagels lakt, heb ik keuze uit een uitgebreid palet aan kleuren. Maar let er op dat je alles netjes doet, want ik houd niet van half werk. Mijn voeten zijn altijd perfect verzorgd en ik laat dat niet zo maar door een of ander onhandig slaafje ruïneren. Als je slordig bent, zul je me dan ook gelijk als strenge Meesteres leren kennen! Maar ik verwacht dat je zo’n opdracht naar beste kunnen uitvoert.

Na het nagels lakken mag je ze één voor één droog blazen, want de Meesteres heeft eigenlijk wel zin in een ontspannende voetmassage. Droog blazen met je mond vlakbij mijn tenen, maar o wee als je mijn tenen met je mond aanraakt… die toestemming heb ik je nog niet gegeven!

Begin maar met het masseren van mijn voeten bij de hiel, langs de onderkant van mijn voetzool, over de wreef en bal van mijn voet naar mijn tenen. Zorg voor een stevige, masserende beweging, maar niet te hard! Als je je Meesteres pijn doet, krijg je het dubbel terug!

Goed zo. En trek me nu maar eens voorzichtig mijn nylon panties aan. Héél voorzichtig, zodat er geen ladders in komen. Vind je ze mooi, mijn kousen, hoe ze glanzen, strakgespannen over de gladde huid van mijn benen en mijn voeten? Glijdt er maar langs met de toppen van je vingers en dan met je hele hand. Voel hoe zacht en glad het om mij heen zit. Ruik er maar eens aan, met je neus tussen mijn tenen. Wat jammer dat ik geen zweetvoeten heb, of juist niet? Ik duw je met alle liefde met je neus in mijn schoenen hoor, dan kan je genoeg geurtjes opsnuiven.

Over schoenen gesproken… trek me mijn pumps ook maar aan. Ik wil zien hoe je ze met je tong aanbidt. Vereert. Niet met vieze klodders slijm en spuug, maar met voorzichtige, kleine devote likjes. Zo zie ik het graag. Tenzij ik je opdraag mijn schoenzolen schoon te likken. Dan gebruik ik je slaventong als een gewoon als waslap. Maar voor vandaag blijven we bij het eerbiedig likken van mijn hooggehakte pumps. Wat zeg je? Al weer uitgelikt en nog niet genoeg? Jammer voor jou dat ik mijn laarzen niet aanheb, maar je mag verder met mijn blote voeten hoor! Meesteres Illucia heeft meer dan genoeg wat je kunt aanbidden. Kom maar kijken, maar je weet: blijf laag bij de grond, op voethoogte!