Folie

Folie bondage

Strak in folie gewikkeld sta je tegen de muur in de SM studio. Begint het al te zweten en te broeien? En ik had nog wel wat openingen in je mooie plastic verpakking gemaakt! Weliswaar niet om te luchten, maar om ervoor te zorgen dat ik er makkelijk bij kan. Waarbij? Voorlopig heb ik genoeg aan je tepels en je pik en ballen. Want zo veel ruimte heb ik niet nodig voor tepelmarteling en CBT. Zo strak omwikkeld en gemummificeerd kun je geen kant op en ben je machteloos aan mij overgeleverd. Als ik zou willen, knijp ik je neus en mond dicht en er is niets wat je eraan kunt doen. Hmmm, heerlijk, het gevoel dat ik zo over je kan beschikken. Misschien wil ik dat zo nog wel, maar niet voor nu…

Nu ga ik eerst even wat met je tepels spelen. Jij houdt toch ook wel van spelletjes, hoop ik? Dan doen we wie het langste volhoudt. Ik met knijpen, of jij met ondergaan zonder geluid te maken. Wat? Je begint al te piepen als ik een paar keer flink mijn nagels gebruik?

En we hadden nog niet eens afgesproken wat de winnaar zou krijgen, eigenlijk. Jammer! Nou ja, het gaat om het spelletje… Touwtrekken vind ik ook erg leuk. Ik denk dat ik dat maar ga spelen, met mijn linker- en rechterhand. Het touwtje een paar keer om je ballen draaien en dan eens zien welke hand harder trekt. De hand die wint, mag je een flinke pets op je pik geven.

Jeetje! Alweer zoveel lawaai! Ik zal je een ballgag in moeten doen. Maar eerst even het touwtje vastknopen, anders raakt het los…

Zo… met je mondknevel in wil ik dat je nu op de grond gaat liggen. Dan kan ik op je borst gaan zitten en me weer even helemaal alleen met je tepels bezig gaan houden.

Foliebondage of mummificering ingewikkeld? Nee hoor, heel eenvoudig! Een afspraak is zo gemaakt. Meesteres Illucia te Den Haag, in mijn BDSM studio House of Submission.