Fetish

Oooh, wat houd ik van fetish! Je zou bijna kunnen zeggen dat ik een fetish voor fetish heb. Of het nu gaat om lak, leer, latex, rubber, laarzen, schoenen, high heels, bondage, plas of urine, spuug… ik vind het allemaal heel erg leuk en ik heb in mijn goed uitgeruste SM studio dan ook een grote keuze uit allerlei kledingstukken en veel materiaal in verschillende uitvoeringen.

Ik ben alleen geen taalfetisjist dus of je fetisj nu schrijft volgens de officiële spelling als fetisj of dat je het meer gebruikelijke fetish aanhoudt, maakt mij niet uit. Het gaat om de beleving van je fetisj, en dat kun je bij mij uitstekend doen. Helemaal hoe jij wilt.

Mooie glimmende latex jurken met prachtige prints, maar ook jurken van soepel en zacht kwaliteitsleer. Glanzende lakbroeken en strak om de huid gespannen latexbroeken. Pumps, sling-backs, peeptoes, plateauschoenen en allerlei andere schoenen met hoge hakken in vele soorten en maten: stiletto hakken, naaldhakken, blokhakken en wedges. Rubber laarzen, laklaarzen en leren laarzen van mijn kuit tot over de knie… Je kunt het allemaal zien en misschien ook wel aanraken, voelen, ruiken, misschien zelfs zelf aantrekken en dragen in mijn SM studio in Den Haag. Dan kunnen we samen onze fetish outfits bewonderen en kan je mij laten zien hoe goed je op hakken kan lopen.

Fetish Queen

Natuurlijk heb ik zelf mijn voorkeuren. Zo ben ik niet alleen bekend als Meesteres Illucia, maar ook onder de naam Fetish Queen en dan vooral vanwege mijn fetish voor rubber of latex. Dat vind ik echt geweldig materiaal en je zult mij daarin dan ook het meest aantreffen. Tijdens een sessie draag ik altijd wel iets van rubber of latex. Het versterkt mijn gevoel van dominantie en ik voel mij er gewoon lekkerder in. Maar je zult het vaak genoeg gecombineerd zien met iets in lak of leer, wat ik ook graag draag.

Misschien laat ik je wel mijn latex catsuit een uitvoerige shine geven, of poets je liever mijn leren laarzen? Ik draag zelf liever lakpumps met hoge hakken dan laarzen, maar met pumps valt er weer zo weinig te poetsen hè? Hoewel je dat gladde lak met je tong natuurlijk wel goed blinkend schoon kunt likken. En daarna de onderkant van mijn pump!

Mrs. Illucia zorgt voor afwisseling

Ook houd ik wel van wat afwisseling, dus ik zal zeker niet altijd alleen maar pumps of latex kleding dragen. Dat wordt ook zo saai. Daarom ben ik regelmatig ook in hoge leren knielaarzen en een leren broek of latexjurk te zien. En het is helemaal leuk als ik jou ook een latexjurkje laat aantrekken. Laat maar eens zien hoe hoerig en sletterig je daarin kunt zijn!

Ook op blote voeten voel ik me erg op mijn gemak. En dan helemaal als jij ze een voeten massage geeft! Of misschien wil je er wel aan likken of ruiken. Altijd weer een verrassing of ze wel of niet naar zweetvoeten zullen ruiken. Dus als je een voeten fetish hebt, ben je aan mijn voeten op de juiste plaats.

En wat te denken van mijn gouden nectar? Heb jij een fetish voor plas en urine? Gelukkig beschikt mijn studio over een ligbad, waarin ik je heerlijk onder kan plassen. En als je geluk hebt en je je mond netjes open houdt, komt er misschien ook nog wel een straal urine in je mond terecht.

Staat jouw fetish er niet bij? Bel en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Maak een afspraak en beleef je fetish samen met Meesteres Illucia in de studio in Den Haag.