Ervaring met naalden

Melding van 10 november ’14 aan mijn Meesteres. (ervaring met naalden)

RubAart’s ervaring met naalden …

Het is donderdagavond en ik heb nog steeds pijnlijke lichaamsdelen van gistermiddag, want toen heb ik weer ’n geweldige sessie bij Meesteres Illucia gehad.
Als rubber liefhebber bezoek ik haar de afgelopen jaren met enige regelmaat, eerst in Rotterdam en later in haar eigen studio, die zij overigens samen met Meesteres Kate bestierd, in Den Haag.

Sessie van twee uur bij de fantastische Meesteres Illucia

Woensdagmiddag drie uur was het dan weer zo ver, ik had ’n sessie van twee uur geboekt bij deze fantastische Meesteres en buiten mijn rubber fetisj weet zij ook dat mijn tepels er graag van langs mogen krijgen en wat breathplay is ook nooit weg. En deze middag kwam al dat “leuks”, nou ja leuks, maar vooral ook pijnlijks aan de beurt, eigen schuld want ik had deze dingen zelf aangekaart tijdens het intake gesprek. Ik heb in de jaren natuurlijk al eens iets mogen ervaren bij deze Meesteres, maar deze woensdagmiddag was wel het toppunt tot nu toe althans.

Ik belde aan en even later hoorde ik haar hakken al tikkend naar de deur komen, de deur ging open en daar stond de prachtige Meesteres Illucia voor mijn neus in ’n mooi glanzend zwart latex jurkje met bijpassende kousen en haar voeten in rode schoentjes met immense hakken eronder. Met ’n vriendelijke begroeting en ’n lach om haar mond werd ik binnen gelaten en kon ik haar volgen naar één van de speelruimtes, na ’n kort gesprekje met wat slokjes cola kon ik mezelf in de badkamer gaan omkleden in mijn rubber catsuit, ik had ook nog mijn rubber masker en gasmasker meegenomen, maar die waren niet nodig werd mij gezegd en als ik klaar was moest ik me weer bij haar melden.

Gekleed in rubber

Enkele minuten later stond ik weer voor haar gekleed in mijn rubber en knielde voor haar om de Meesteres netjes te begroeten met mijn handen op de rug. Zij stak ’n voet naar voren die ik mocht kussen en de andere voet volgde enkele seconden later. Hierna moest ik opstaan en de ritsen van mijn catsuit openen, zodat mijn pik en tepels bereikbaar waren voor haar. Ik had gezien dat de Meesteres al voorbereidingen had getroffen, er lag ’n mooi bondage bed op de grond onder de takels klaar met allemaal riemen eraan en ik moest daarop plaatsnemen, toen ik op de juiste plek lag moest ik weer gaan zitten en hield de Meesteres me ’n rubber zak voor waar ik mijn hoofd in moest steken en zij vertelde me om het aanwezige luchtpijpje in mijn mond te nemen. Het was even zoeken naar dat pijpje maar ik vond het en stopte het in mijn mond, ‘hou het goed in je mond terwijl ik dit hoofdmasker dicht maak’ vertelde zij me en ik knikte dat ik het zou doen, want praten ging te lastig, ‘ik ga het nu opblazen, kan je goed ademen want het gaat pas weer af als de sessie er op zit’ en wederom knikte ik. Vervolgens hoorde ik ’n sissend geluid en werd het binnen masker tegen mijn gezicht gedrukt en de druk werd langzaam groter. Helaas kon ik dit natuurlijk niet zien, maar het zal er best mooi hebben uitgezien.

Daar lag ik dan, strak vastgesnoerd

Nu moest ik weer gaan liggen en werden de riemen strak over mijn lijf vast gemaakt, daarna volgden de riemen over mijn benen en lag ik goed vastgesnoerd op het bed. Ik hoorde wat gerammel van kettingen en het volgende ogenblik hoorde ik het geluid van de elektrische takel en het hoofdeinde kwam langzaam omhoog en voor mijn gevoel stopte het toen ik al aardig rechtop hing in de riemen. Hierna volgde het voeteneind en vervolgens ging het hoofdeind weer ’n stuk naar beneden en voelde ik duidelijk dat mijn hoofd lager kwam te hangen dan mijn voeten en zo bleef ik even hangen terwijl ik de Meesteres heen en weer hoorde lopen.

Mijn ervaring met naalden: Meesteres versiert mij tepels

‘Zo slaafje daar hang je dan, ik heb er maar ’n krukje bij gehaald en kom zo even bij je zitten, maar eerst ga ik je tepels nog even versieren’. Het volgende moment kreeg ik op elke tepel ’n paar gemene klemmen gezet en dat ontlokte toch ’n grommend geluid uit mijn mond, maar daar had de Meesteres geen boodschap aan en zij voerde de druk van de klemmen nog iets op. Enkele seconden later hoorde ik de Meesteres bij mijn hoofd in de buurt en zij ging hoogstwaarschijnlijk op het krukje zitten om mij in de gaten te houden, dacht ik, maar dat was niet zo want plotseling, terwijl ik net in ademde hield zij haar vinger op de luchtopening ergens bovenop mijn ballon hoofd, ik kreeg geen lucht meer naar binnen en ademde het beetje lucht wat in mijn longen zat maar uit in het masker en ademde dit nogmaals in tot het binnen masker weer strak om mijn gezicht sloot, dit herhaalde ik zo’n drie keer maar toen zat hier ook geen zuurstof meer in en startte ik benauwd te schudden met mijn hoofd en zoog zo hard ik kon door het pijpje naar verse lucht.

Slaaf in ademnood

Eindelijk haalde de Meesteres haar vinger van het luchtgat en kon ik weer adem halen, toen mijn ademen haast weer normaal was herhaalde zich het bovenstaande nogmaals en dat ging nog enkele malen zo door, de pijn die ik eerst in mijn tepels voelde was nu verdwenen door dit spel en mijn pik stond ook stijf van de adrenaline die door mijn lijf gierde. ‘nog één keertje dan maar’ hoorde ik de Meesteres zeggen en vlug haalde ik diep adem, maar er gebeurde niets, ik haalde zeker nog wel tien keer diep adem zonder dat er iets gebeurde en ik ademde maar weer normaal. Enkele minuten later, denk ik, ik had net uitgeademd, sloot zij de luchttoevoer weer af maar hierdoor had ik dus geen lucht in mijn longen waar ik nog even op kon teren en was het vechten tegen de ademnood begonnen, voor je gevoel duurt het altijd veel langer dan het in werkelijkheid is natuurlijk, maar ik werd goed op de proef gesteld en was blij dat de Meesteres eindelijk haar vinger van de luchttoevoer af haalde. Ze zei ‘kom maar even op adem terwijl ik ’n sigaretje rook’ en ik hoorde haar hakken wegtikken.

Toen mijn adem weer normaal was geworden kwam de pijn in mijn tepels ook weer terug en ik hoopte dat de Meesteres deze klemmen ook spoedig zou verwijderen. Mijn gedachten werden gehoord door de Meesteres want enkele ogenblikken later kwam ze weer bij me staan en haalde de klemmen één voor één van mijn tepels af en ik slaakte bij elke tepel ’n kreet van pijn. Ik hoorde nog wat gerommel en het tikken van hakken, maar kon door het opgeblazen ballon masker natuurlijk niets zien en het horen was ook niet al te best, maar het volgende moment voelde ik dat de Meesteres ’n touw door mijn tepelringen haalde en dat mijn reeds pijnlijke tepels nu werden uitgerekt tot, volgens mij, het maximaal haalbare.

6 naalden in elke tepel

Zo lag ik nog ’n poosje terwijl ik de Meesteres nog wat hoorde rommelen, maar enkele ogenblikken later moest ik ’n kreet van pijn door het luchtpijpje naar buiten gooien, want ik had zojuist ’n naald door mijn tepel heen gekregen en de Meesteres zei met ’n lach in haar stem ‘dat gaat makkelijk zo met die strak uitgerekte tepels van je’ en ik gromde maar als antwoord, ‘ik ga nog maar even door met wat naalden zetten om er iets moois van te maken’, ik antwoordde niet en dacht alleen maar “f…. hell”.

Ik kreeg in iedere tepel zes naalden gestoken en dacht dat de Meesteres nu klaar was met naalden prikken in dit slaven lijf, ja klaar met mijn tepels, want nu kwamen mijn ballen aan de beurt en ik gilde het uit van de pijn toen de eerste naald zich daar in boorde, want dit was toch echt nieuw voor mij. In mijn tepels had ik ze wel meer gehad maar in mijn ballen nog nooit, vandaar de pijnkreet. Maar de Meesteres stoorde zich hier niet aan en ging nog even door met ’n paar naalden op deze zeer gevoelige plek van mijn lichaam, ik raakte de tel kwijt maar het zullen er zeker ’n stuk of acht zijn geweest voordat de Meesteres het genoeg vond en stopte en zei, ‘waarom krijs je zo bij elke naald die ik in je ballen steek?

Ik geloof niet dat het echt van de pijn is maar meer van genot, want je pik kwijlt als ’n bezetene en die rotzooi lik jij dadelijk zelf lekker op, want ik ga het niet voor je opruimen’. ‘Nog even volhouden terwijl ik nog ’n sigaret rook en dit kunstwerkje even rustig kan bekijken’ en daar lag ik dan weer machteloos, met constant pijn scheuten door mijn lichaam, te wachten op de Meesteres en de dingen die misschien nog zouden komen, want ik had geen benul van de tijd meer.

Einde ervaring met naalden

Welnu er stond niets meer te gebeuren want de tijd zat er namelijk op en ik werd langzaam van alle naalden ontdaan, mijn tepelringen werden los gemaakt en zo ook het masker, ik hoorde de lucht er uitlopen en het volgende moment lag ik te knipperen tegen het daglicht en kreeg ik ’n aai over mijn bolletje van de Meesteres, terwijl ze vroeg, ‘en slaafje heb je genoten’? ik haalde eerst diep adem en antwoordde dat ik ’n heerlijke sessie had gehad en bedankte de Meesteres hier hartelijk voor. Ook het bed werd nu terug getakeld naar de grond en de riemen werden los gemaakt, waarna ik eerst voorzichtig moest gaan zitten en de Meesteres terug kwam met ’n glas cola voor mij om wat te drinken terwijl we nog even na praatte over de sessie, waarna ik mezelf kon gaan douchen en omkleden.

De sessie was afgelopen en ik nam afscheid van de Meesteres, ik beloofde weer snel ’n afspraak te maken voor de volgende sessie en dat ik ’n verslag zou schrijven over deze geweldige ervaring die ik gehad had.

Dank U lieve Meesteres,

Groetjes van “RubAart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *