Electro

Electro marteling

“Kun je de spanning voelen, slaaf?”

“Ja Meesteres! Hij giert door mijn lijf nu ik zo voor u sta.”

“Nee slaaf! Fout antwoord! Ik heb de TENS nog niet eens aangezet…”

Dit zou zo maar werkelijkheid kunnen worden als je bij mij een afspraak maakt voor een elektrospel tijdens een SM sessie in mijn studio in Den Haag en jij geblinddoekt voor me staat.

De kleefpads en elektroden al aangebracht op je tepels en je edele delen, maar nog geen stroom te bekennen. Wel spanning natuurlijk, maar dan van het andere soort. Een mooi voorbeeld van mindfuck, wanneer ik je zeg dat het apparaat al stroom door je lijf heen stuurt. Ik ben erg benieuwd hoe je reageert… Want wacht maar tot de echte spanning door je lijf trekt! Dan zul je het verschil tussen spanning tussen je oren en stroom door je lijf duidelijk kunnen voelen! 😉

Als de elektriciteit door je pik en ballen trekt, trek jij misschien wel het hardst aan je boeien. Wat ook leuk is om te doen, is om een dilator sound in je penis naar binnen te laten glijden en daar vervolgens elektroden op te bevestigen. Ik kan dan met groot gemak jou een geweldige electro stimulatie geven en een explosief orgasme bezorgen. Een kleine draai met mijn vingers aan de juiste knoppen volstaat. Maar of ik dat doe…

Of wat te denken van je gaatje aan de andere kant? Een dildo in je anus, met lekkere stroompulsen, iedere seconde? Lijkt dat je wat? Ga er maar eens lekker ontspannen bij liggen, zodat je je gedachten hierover rustig kunt laten stromen.

Bang voor electro? Zorg er in ieder geval voor dat de stoppen niet doorslaan; laat je niet gek maken. Als je geen ervaring hebt, voeren we de spanning letterlijk en figuurlijk langzaam op. Ik ben een ervaren Meesteres, alles is volkomen veilig en ik werk uiteraard alleen maar met kwaliteitsapparatuur.

Ook een keer een shock therapie ervaren? Voel jij je onder hoge spanning op je best en ben je klaar voor de violet wand? Maak dan een afspraak en boek een SM electro marteling sessie waar de vonken vanaf kunnen vliegen!