Eerste leder sessie bij meesteres Illucia

Melding van 29 september ’14 aan mijn Meesteres (eerste leder sessie)

Mijn eerste leder sessie bij meesteres Illucia

Ik weet eigenlijk niet goed hoe ik moet beginnen want iets opschrijven over mijn belevenissen is nieuw voor mij. Maar goed ik zal het proberen en bij het begin beginnen.

Ik ben al wat jaartjes bezig met sm maar zoek als onderdanige leerliefhebber meestal via hookers naar ’n meesteres ergens in het land om er dan op mijn motorfiets, helemaal in het leer gekleed naartoe te rijden. Deze keer kwam ik uit bij meesteres Illucia en begon met lezen van recensies over haar en wat me opviel waren de lovende woorden die gebruikt waren vooral door iemand die zich ocinfaals noemt, het was wel erg gericht op rubber maar ik vond het toch wel iets hebben en besloot daarom ook de gevonden websites maar eens te bekijken. En ik ben wel blij dat ik dat gedaan heb want het zag er niet alleen heel erg mooi uit op de plaatjes maar ik las ook dat zij de voorkeur aan rubber gaf maar ook leer had. Daarom heb ik de stoute schoenen maar aangedaan en heb ’n afspraak gemaakt en afgelopen woensdag middag was het dus zover.

Het begin was overweldigend want wat zag zij er goed uit staand op ’n paar lange leren laarzen met enorme hakken stak zij haast ’n halve kop boven mij uit en ik werd vriendelijk begroet en moest haar volgen de studio ruimte in waar ik iets te drinken aangeboden kreeg. Tijdens het voorgesprek vroeg zij me ook hoe ik bij haar terecht was gekomen en of ik bekend was met sm. Ik vertelde haar mijn relaas wat ik hierboven al heb geschreven en dat ik geen vaste meesteres zocht omdat ik het op deze manier spannender vind, maar helaas ook wel eens tegen n zeperd aanloop maar dan heb ik altijd nog mijn spannende ritje in volledig leer achter de rug. Na dit voorgesprek kreeg ik nog vlug het een en ander te zien van deze studio toen ik de meesteres moest volgen naar de badkamer waar ik me even kon douchen en daarna moest ik naakt in de aangrenzende kamer op haar wachten en zou het spel gaan beginnen.

Toen ik de badkamer uit kwam zat zij al op ’n bed in deze kamer te wachten met wat spullen naast haar op het bed en met ’n rijzweep in haar hand gebood zij me voor haar te komen staan. Er volgde ’n soort van inspectie van mijn lichaam met behulp van dat zweepje en er verscheen ’n glimlach op haar gezicht terwijl zij tikjes tegen mijn piercings in mijn tepels en mijn pik gaf en zei dat die goed van pas zouden komen in de sessie. Maar eerst moest ik ’n paar pols en enkel boeien om doen en terwijl ik voorover gebogen stond om de enkelboeien vast te maken kreeg ik al ’n flinke tik op mijn kont omdat ik wat traag bezig was en ik moest opschieten anders zouden er meer volgen. Toen ik klaar was met de boeien werden mijn armen netjes op mijn rug aan elkaar vast gezet aan de haak van de takel waarna zij de knoppen bediende en mijn armen langzaam omhoog getrokken werden en ik automatisch voorover boog en dus ook geen kant meer op kon.

Ik hoorde de meesteres heen en weer lopen en er kwamen geluiden van rammelend metaal in mijn oren en de takel ging weer naar beneden. Ik was dus alleen maar tijdelijk vastgezet terwijl de meesteres even wat andere dingen aan het pakken was en wat ik toen zag was ’n mooi leren dwangbuis wat zij me voorhield, ik had zo’n ding wel vaker gezien maar deze had ook nog ’n masker eraan vastzitten en dat was echt nieuw voor mij. Eerst moest ik een voor een mijn voeten optillen en werden ze tussen wat riemen geleid, toen werden de polsboeien verwijderd en moest ik mijn armen in de mouwen steken waarna als laatste het hoofdmasker over mijn gezicht werd gedaan.

Echte begin van de leder sessie

De meesteres vroeg me of het goed zat en ik antwoordde dat het prima was, waarna zij de rits naar beneden trok en ik opgesloten zat en er ’n vreselijk geil gevoel bij me opkwam. De mondopening werd afgesloten met ’n soort mondkap die ook over mijn neus kwam en met drukkers werd vast gezet en nogmaals werd ik gevraagd of ik nog goed kon ademen en ik bevestigde dit met wat gemompel, waarop ik direct weer ’n fikse klap op mijn kont kreeg met de mededeling duidelijk te spreken tegen haar, wat ik dan ook maar vlug deed. Ik had nog nooit zo’n dwangbuis aan gehad, maar had wel in filmpjes gezien hoe de armen over je buik naar je rug toe getrokken werden en met riemen vast werden gemaakt. Maar nu werden mijn armen gewoon op mijn rug gebracht en werden weer vast gehaakt aan de takel, maar voordat hij omhoog ging kreeg ik eerst nog ’n spreidstang tussen mijn enkels aan de boeien vastgemaakt en stond ik wijdbeens in de kamer.

De meesteres liep even om mij heen om me van alle kanten te bekijken en drukte daarna op de bedieningsknop van de takel en zo werd ik weer voorover getrokken tot ik haast met mijn voeten van de vloer kwam en in ’n vrij ongemakkelijke houding stond en nogmaals de vraag kreeg of alles goed was met me, omdat ik aardig stond te puffen. Ik zei vlug dat het nog wel goed ging met me en zij hoopte dat als ze hiermee klaar zou zijn ik nog steeds zou zeggen dat het goed zou zijn met mij, want deze meesteres was dus nog niet klaar met mij. Ik kreeg met vaardige handen ’n condoom om gedaan want ik stond al aardig te lekken, waarna mijn ballen afgebonden werden en naar beneden getrokken werden, de touw uiteinden gingen door ’n oog van de spreidstang tussen mijn enkels weer naar boven en werden vastgemaakt aan de ringen in mijn tepels. Dit geheel was niet echt ’n pretje want het kleine beetje bewegingsvrijheid die ik had veroorzaakte bij iedere beweging van mij pijn in mijn tepels of pijn aan mijn ballen door deze bondage en mijn gekreun maakte de meesteres alleen maar vrolijker en ze zei met ’n lach in haar stem, stil blijven staan slaafje want ik moet nog even wat slagroom pakken en ik haar hakken hoorde wegstappen. Slagroom??? Maar even later werd het me duidelijk toen zij weer bij me was want ik kreeg ook nog wat klemmen opgezet en om het allemaal nog iets moeilijker voor mij te maken kreeg ik ook nog n aantal flinke slagen met de rijzweep op mijn kont. Ik wilde net om genade vragen toen zij stopte met deze marteling en mij even op adem liet komen, waarna zij met het zweepje tegen mijn nog steeds harde pik tikte en vroeg hoe het met mijn geilheid stond. Ik antwoordde dat ik bijna was klaargekomen, goed zo was haar antwoord want dan ga je dat nu maar doen en dat bleek dus de slagroom te zijn om het werkstuk af te maken, want ik kreeg iets tegen mijn harde pik aangedrukt wat ’n heerlijke vibratie door mijn onderlichaam bracht en die vibratie werd heftiger en heftiger totdat ik het niet meer uit kon houden en met ’n hard gegrom klaar kwam.

Hierna werd ik rustig van alle klemmen verlost en weer in ’n normale houding terug gebracht en verlost werd van het heerlijke leren dwangbuis. Hierna kon ik mezelf gaan douchen en aankleden want de sessie zat er op. Ik had ’n sessie van ’n uur geboekt maar toen ik uit de douche kwam en op de klok keek zag ik dat ik al ruin 1 ½ uur binnen was. We hadden nog ’n gesprekje met ’n glas frisdrank waarin zij vroeg hoe ik deze sessie ervaren had en als laatste zei deze meesteres dat als ik erg tevreden was over deze sessie, ik altijd welkom zou zijn, want zij had ook van mij genoten en dat zij het leuk zou vinden als ik dan ook iets zou schrijven over de sessie en nu zit ik dus peentjes te zweten om mijn belevenis in het house of submission te beschrijven als dank voor deze hele fijne sessie die ik gehad heb bij deze meesteres.

Einde van mijn eerste leder-sessie

Ik begrijp nu ook de vele lovende woorden die ik gelezen heb in de diverse verslagen, want deze studio en meesteres zijn bij verre het beste wat ik tot nu toe heb mogen ervaren waardoor ik afsluit met de namen nog eenmaal te noemen, maar dan met hoofdletters: BEDANKT MEESTERES ILLUCIA EN IK KOM ZEKER NOG EENS TERUG BIJ U IN THE HOUSE OF SUBMISSION.

De motormuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *