Een reactie op vrijdagmiddag 6 juni

hallo Meesteres Illucia

Hier bij mijn verslag van vrijdag middag, wat ik vond van de sessie met U.

Een sessie in een rubberen suit,het was een wens van mij om dit een keer mee temaken want deze kant van SM had ik nog niet meegemaakt. Ik vond het gaaf en opwindend om het een keer mee te maken . Uw aanwezigheid , de muziek .

Al moest ik wel stappen overwinnen ,ik bedoel rustig worden terwijl je daar zo ligt je krijgt het warm , heel warm , je over geven aan iemand en later de pijn prikkels aan mijn tepels mijn piemel en ballen . Toch was het sereen en voelde het geborgen om daar zo teliggen.

Meesteres ik sta bij U in het krijt want U heeft melaten genieten in plaats van U te dienen en te gehoorzamen en te plezieren.

met vriendelijke groet Uw masochistische slaaf Frits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *