Een opzwepende sessie

Verhaal van 20 november ’14 aan mijn Meesteres. (sessie)

Een (op)zwepen(de) sessie …

Dit zijn de woorden van ’n héél oud Hollands versje, maar deze woorden doen het ook erg goed als openingszin van dit verslag, dat ik schrijf voor Meesteres Illucia, over mijn sessie waar aardig veel slag instrumenten aan bod kwamen. En het werd ’n heel geslaagde, weer zo’n toepasselijk woord want er zijn heel veel slagen uitgedeeld door mijn Meesteres, sessie afgelopen donderdag middag.

Het is eigenlijk best raar dat ik ’n sessie wilde hebben waar zwepen en andere slaginstrumenten mee gemoeid waren, want toen ik voor het eerst bij deze Meesteres kwam, ’n paar jaar geleden, heb ik bij het intake gesprek vermeld dat ik weinig met zwepen e.d. had. Maar grenzen zijn er om verlegd te worden en zeker als je opgeklommen bent op de ladder en plaats heb mogen nemen in de Meesteres haar opleidingsklasje voor slaven, want dan moet je toch wel van alle markten thuis zijn. De echte kentering is eigenlijk nog niet zo lang geleden bij mij binnen gekomen en die zal ik nog even beschrijven voordat ik over de sessie ga schrijven, omdat die dag zo belangrijk voor mij was.

De verhuizing naar de BDSM studio

De verhuizing naar de huidige Studio was net achter de rug en in die periode had ik ’n bevoorrechtte positie, want ik was haast dagelijks aanwezig om allerlei klusjes uit te voeren voor mijn Meesteres. In die periode hoorde ik van mijn Meesteres dat Zij wat dingen kwijt was geraakt tijdens de verhuizing, Zij vroeg me diverse malen of ik Haar favoriete en dierbare Bull whip had gezien tijdens de verhuizing, maar ik kon Haar niet helpen want ik had hem niet gezien. Maar de manier waarop mijn Meesteres over dit dierbare speeltje sprak, deed me denken dat het net was of Zij ’n kind verloren had en dat deed mijn mening over zwepen veranderen. Die verandering voelde ik eigenlijk pas goed toen, ik denk ’n week later, Haar “kindje”  boven water was gekomen en Zij kwam er triomfantelijk mee de Studio in lopen. Ik zag direct aan de twinkeling in Haar ogen dat Zij de zweep even zijn werk wilde laten doen en dat ik het lijdend voorwerp zou zijn omdat, er buiten de schilder om, niemand anders aanwezig was. En mijn gevoel bedroog me niet, want mijn Meesteres kwam gelijk mijn kant op en zei, “bukken en kont omhoog”, het volgende moment hoorde ik ’n zoevend geluid gevolgd door ’n flinke tik op mijn kont met deze zweep. Ik had natuurlijk nog wel mijn werkkleding aan, dus kwam het minder hard aan of het was de liefde waarmee mijn Meesteres deze klap uitdeelde en ik het niet zo erg voelde, een van de twee. Maar door dit voorval heb ik mijn mening over zwepen 100 % herzien, het gebruik voor ’n straf had ik al geaccepteerd, maar het kon dus ook met liefde gebruikt worden en dat heeft tot gevolg gehad dat ik nu dit verslag zit te typen over ’n sessie waar diverse slag instrumenten de revue passeerden.

Prachtige ervaring

Het werd ’n sessie die ik niet snel zal vergeten, want ik heb er dagen last/plezier van gehad en ik was zo trots als ’n pauw dat ik deze stap heb durven nemen en dit voor mijn Meesteres heb over gehad. De eerste dagen na de sessie vond ik mezelf regelmatig terug met spiegels in mijn handen om het mooie schilderij, wat mijn Meesteres geproduceerd had, te bekijken/bewonderen want ik vond het zelf ook ’n prachtige ervaring en elke dag zag het er weer anders uit, van fel rood tot zacht blauw. Maar ik moet wel bekennen dat ik tijdens deze sessie ook wel ’n traantje heb laten lopen van de pijn en het was ook goed dat mijn Meesteres me ’n mondknevel had ingedaan 1) om mijn geproduceerde geluid te temperen en 2) omdat ik anders misschien ook nog naar de tandarts had gemoeten na afloop, vanwege het zo gezegde verbijten van de pijn!!

Spanking bankje

De eerste plek waar ik mezelf aan mijn Meesteres mocht overgeven was het “spanking bankje”, waar ik weldra stevig aan vast zat zodat ik mijn lichaam niet meer kon bewegen en de opwarm ronde ’n aanvang nam, als eerste mijn kont, gevolgd door mijn rug en iets later de achterkant van mijn boven benen, zij werden allen opgewarmd met een van de leren plakken die mijn Meesteres voor dit doel had uitgekozen. Vervolgens ging het iets heftiger met ’n leren stroken zweep, de Flogger, tussendoor afgewisseld met wat ferme tikken van het rijzweepje, wat mijn lichaam deed schokken ondanks dat ik goed vast zat. Gelukkig was het niet alleen slaag wat ik kreeg, maar mijn Meesteres streelde mijn geteisterde huid ook regelmatig met liefde, doormiddel van haar handen met af en toe ’n speels tikje tegen mijn ook goed bereikbare edele delen. Er volgde nog wat andere zwepen, die ongetwijfeld allemaal namen zullen hebben, maar omdat ik ze niet zag weet ik ook niet welke er gebruikt is, maar het verschil was in ieder geval te voelen, er was echter één slaginstrument waar ik wel de naam van wist en dat was de cane, want dit venijnige “stokje” is nu eenmaal goed te herkennen.

Het eerste deel zat er op, zoals de Meesteres het noemde en ik werd los gemaakt van het bankje. De Meesteres legde het plastic stekelmatje netjes voor de Chesterfield stoel neer en nam plaats op haar stoel, terwijl zij me de opdracht gaf haar sigaretten even van de tafel te pakken en ’n glas water voor mezelf moest inschenken, zelf moest zij niets hebben, waarna ik op het plastic stekelmatje moest gaan zitten. Toen ik zat bood mijn Meesteres me ook ’n sigaret aan en was er dus even ‘n kleine pauze, waar mijn Meesteres op haar gemak zat in de zachte leren stoel en ik ongeduldig, vanwege het ongemak, op de stekeltjes van het matje zat te wachten wat er nog komen zou.

Bondage en knevelen

Nadat de sigaret opgerookt was ging de sessie verder en kon ik gelukkig opstaan, ik moest voor het kruis gaan staan met mijn gezicht naar de muur, waar de mondknevel ook weer in mijn mond gedaan werd en in mijn nek werd vastgegespt, hierna volgden de pols en enkel boeien, die op hun beurt weer vast gehaakt werden aan de ogen van het kruis en omdat ik niet al te lang ben stond ik aardig uitgerekt. De enige bewegingsruimte die er voor mij was, zat bij mijn middel waardoor ik het middelste gedeelte van mijn lichaam wat van links naar rechts kon bewegen en omdat mijn Meesteres wilde dat ik onbeweeglijk stil zou staan tijdens dit laatste deel van de sessie, werd mijn middel met ’n touw stevig tegen het kruis aangebonden en kon ik mezelf niet meer bewegen. Ik hoorde de hakken van mijn Meesteres wegtikken terwijl ze nog terloops tegen me zei, “niet weglopen hoor slaafje want ik ben zo weer bij je met mijn geliefde Bullwhip om te zien of jij daar ook zo verliefd op kan worden als ik”

Testslagen!

Nu had ik in het begin van mijn verhaal al verteld dat ik met deze zweep al ’n aardige tik had gehad, maar hoe het nu aan zou voelen op mijn naakte en reeds goed opgewarmde huid, daar had ik geen idee van en eigenlijk bekroop me toch wel ’n angstig gevoel over dit vooruitzicht. En dit voorgevoel is volledig gegrond geweest. De eerste slagen kwamen al goed aan, terwijl mijn Meesteres tegen me zei, “dit waren de eerste testslagen om je even te laten wennen aan deze zweep, maar ik ga nu beginnen om ’n mooi schilderij op je rug en kont te maken!!!” Welnu ik heb het overleefd, maar ik ga niet in detail beschrijven wat ik allemaal heb gezegd tijdens het maken van dat schilderij, want die woorden ken ik eigenlijk zelf niet eens en ze staan ook niet in ’n woordenboek, ook niet in het “Nederlandse vloekwoordenboek” en mijn Meesteres heeft ze ook al niet gehoord omdat de uitspraak niet duidelijk was, vanwege de mondknevel, dus laat ik het er verder maar bij en bedank mijn geweldig lieve Meesteres voor deze grensverleggende sessie en kijk reikhalzend uit naar één van de foto’s die zij gemaakt heeft van dit mooie “schilderij”, om er in ieder geval ’n blijvende herinnering aan te hebben, want terwijl ik dit allemaal zit te typen zijn we al weer enkele dagen verder en is er al niet veel meer over van het “schilderij”.

Groetjes van, “Withoutaname”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *