Een heerlijke rubbersessie

Hallo Mrs. Illucia,
U gaf me de opdracht ’n verslag te schrijven van de sessie vanmiddag (woensdag 15/08) en dit alles is het gevolg van het niet goed onder woorden kunnen brengen op dat moment van ‘n antwoord op de simpele vraag van U, namelijk “wat is je het meest bijgebleven van deze sessie”.

Het is eigenlijk ’n heel simpel antwoord, want alles van vanmiddag is me bijgebleven. Het was namelijk ’n heel fijne sessie waar ik met volle teugen van heb genoten en die begon met ’n paar lagen rubber die ik te verwerken kreeg met als eerste laag mijn catsuit en full face masker en de volgende laag was ’n rubber straight jacket met broekje en ook ’n full face masker er aan vast en met ’n koord werd ik ook nog even ingesnoerd zodat er weinig beweging mogelijk was en als laatste laag rubber ’n total enclosure body bag met ’n lucht pijpje in de mond knevel om te kunnen ademen. Ik was dus totaal machteloos en ook aan Uw wil overgeleverd en dit gaf me ’n heerlijk relaxed gevoel omdat U mij zo ingepakt ’n uur zou laten liggen, maar U ging niet weg voordat U nog even ’n paar maal de luchttoevoer had getest door Uw hand of vinger op de opening te leggen waardoor ik dus even geen lucht kreeg en omdat ik dit niet aan kon zien komen maakte dit het alleen maar extra spannend en zo liet U mij alleen met mijn gedachten in afwachting van wat er nog komen zou. U bent diverse keren bij me geweest wat me iedere keer weer ’n schokje gaf omdat ik U niet zag en hoorde aankomen, maar ineens voelde ik dan weer Uw hand over de rubber verpakking en hoorde ik ’n paar lieve woordjes, waar ik niets op kon antwoorden door de mondknevel die ik in had.

Nadat het uur verstreken was werd ik weer overeind geholpen en werd de body bag en het straight jacket uit gedaan en mocht ik wat water drinken voordat ik naar het volgende onderdeel van de sessie werd gedirigeerd, dit was ’n heel nieuwe ervaring voor mij want ik zou vast gesnoerd worden met ’n hoop riemen op het rad.
Nadat ik goed was vast gesnoerd met de riemen was ik wederom kompleet machteloos en juist deze machteloosheid geeft me ’n heerlijk gevoel, overgeleverd zijn aan mijn vakkundige Meesteres, beter kun je het als slaaf toch niet treffen denk ik dan.

Hierna begon het dan, eerst ’n klein beetje tot ik horizontaal hing of in klok termen 3 uur en toen weer terug naar verticaal, 12 uur, de vraag wat ik er van vond en toen de volgende stap, ik denk dat het ongeveer ½ 5 was en toen weer terug naar 12 uur, ’n minuutje rust en toen ging het door totdat ik compleet onderste boven hing aan het rad, 6 uur. En U praatte maar door over wat U allemaal nog kon doen met me, met mijn gasmasker op en gewichtjes aan mijn tepels hangen. Ik hoorde alles heel duidelijk maar toen ik antwoordde zei U dat ik ‘n vreemd geluid produceerde, wat ik overigens zelf niet hoorde.

Na dit avontuur aan het rad mocht ik weer iets drinken voordat het laatste deel van de sessie zou gaan beginnen.
U had voor de sessie begon al door laten schemeren dat ik stevig onder handen genomen zou worden en het laatste gedeelte van de sessie zou ’n pijnlijke worden, werd me met ’n vriendelijke glimlach op Uw gezicht, verteld.

Ik moest op nieuw de body bag aan over mijn catsuit en masker, waarna ik weer moest gaan liggen en U me weer in snoerde maar nu met riemen en het enige wat ik nog kon bewegen waren mijn handen en dit had ten doel dat ik, als ik het echt niet meer uit kon houden om genade kon kloppen met mijn hand, net als bij het judo, want praten ging niet met de mondknevel in.
Nadat ik, voor mijn gevoel als ’n zwart geblakerde rollade, op het bed lag ging het feest beginnen, U opende de tepel ritsen in de body bag en van mijn catsuit en ging aan de slag om mijn tepels er eens flink van langs te geven met diverse soorten klemmen en tussendoor ook Uw vingers en om mij wat meer “comfort” te geven werden ook mijn benen nog even omhoog getakeld wat het ademen ook niet makkelijker maakte, maar dit terzijde want ik mag natuurlijk niet klagen en dat heb ik dan ook niet gedaan en heb de sessie afgemaakt zonder om genade te vragen en daar ben ik dan ook wel weer trots op en ik hoop dat U dat ook wel ’n beetje bent, ondanks het feit dat ik wel weer ’n paar foutjes heb gemaakt door iets te amicaal te zijn, maar dat komt eigenlijk omdat ik zo dankbaar was voor deze GEWELDIGE sessie van vanmiddag, SORRY Meesteres ik zal in het vervolg hier beter op letten hoe ik mijn dankbaarheid aan U moet tonen.
Nogmaals bedank voor de heerlijke sessie en mijn tepels gloeien nog heerlijk na en ik zal ze morgen ook nog wel goed voelen.

Vriendelijke en lieve groet, Uw rubberslaafje nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *