Dienstmeid/knecht

Droom jij ervan om tot mijn meest trouwe slaven en slavinnen te behoren? Goed afgericht en opgeleid, helemaal zoals ik het wil? Vaak duurt het jaren voordat alle ruwe kantjes ervan afgeslepen zijn, of in jouw geval beter: ervan af geslagen… Maar zonder die ruwe kantjes blijft er tenslotte een mooi gevormde onderdanige over. Mooi gevormd naar de hand van de Meesteres. Totaal gehoorzaam aan mij. Mij dienend en aanbiddend.

Dát zijn de slaven en slavinnen die zich mogen rekenen tot de ‘happy few’. De uitgelezen stal van mijn trouwe dienaren, die ik zo af en toe uitnodig om mij en mijn gasten te bedienen. Dat kan zijn op een fetish- of BDSM-party in de SM club HouseOfSubMission te Den Haag, waar ook de SM studio is, maar het kan ook zijn dat ik je wil gebruiken voor een privé feest. Bijvoorbeeld bij mij thuis.

Helemaal naar mijn hand gevormd wil natuurlijk niet zeggen dat ik je nooit meer zal moeten corrigeren. Iedereen maakt wel eens fouten (behalve de Meesteres…) en er is ook altijd wel wat nieuws te leren. Daarom is een corrigerende tik met de vlakke hand in je gezicht, of een harde afstraffing met de cane of zweep bij zwaardere vergrijpen best nog wel eens nodig. Als mijn visite kaartje wil ik dat je mijn gasten de grootst mogelijke aandacht en best mogelijke behandeling geeft.

Ook je presentatie is belangrijk. Daarom geldt er voor jou een door mij voorgeschreven dresscode, waar je je strikt aan houdt. Afhankelijk van het soort feest of etentje kan zo’n dresscode van naakt tot chique zijn. Het kan zijn dat je de enige dienaar of dienares bent, alle verantwoording op jouw schouders. Dat zijn de gelegenheden met een paar gasten. Maar bij grotere feesten nodig ik uiteraard meer mensen uit en zal je met meerdere slaven en slavinnen samenwerken. Meestal zal je dan een specifieke taak toebedeeld krijgen.

Misschien houd ik rekening met wat je leuk vindt, misschien ook niet. Ik zou je bijvoorbeeld kunnen inzetten om de gasten te ontvangen, jassen aannemen, hapjes serveren, drankjes inschenken. Je zorgt dat het mijn gasten aan niets ontbreekt. Je let op dat alles schoon is, inclusief de toiletten. Misschien wordt het iets meer kinky en gebruiken mijn gasten je zelf wel als toilet! Of ze hebben een menselijke asbak nodig, of een voetenbankje. Maar zelfs als human furniture zorg je na afloop van een party dat alles netjes en opgeruimd is, zodat de Meesteres daar geen zorgen over hoeft te hebben.

Ben jij zo’n gewillige onderdaan die het wel ziet zitten om mij en mijn gasten te bedienen en te behagen? Op wat voor manier dan ook, BDSM gerelateerd, seksueel, formeel, al mijn opdrachten gedwee volbrengend? Behoren tot mijn happy few? Alles begint met een eerste stap, over de drempel van de SM studio in Den Haag. Zo beginnen al mijn slaven en slavinnen.