De voorbinder

Verhaal van 3 december ’14 aan mijn Meesteres (de voorbinder)

Mijn eerste ervaring met de voorbinder.

Ik kom al enkele jaren, met regelmaat, bij de geweldige Meesteres Illucia vanwege onze passie voor rubber/latex maar heb haar, door mijn werkzaamheden in het buitenland, bijna ’n jaar niet kunnen bezoeken. Mijn laatste sessie was ergens begin februari ’14 in de studio op nummer 107 en bij dat bezoek vertelde ik haar dat ik voor ongeveer ’n jaar in het buitenland zou vertoeven, zij vond dit jammer en vertelde me dat dit dan de laatste sessie in deze studio zou zijn voor mij, want als ik terug zou zijn in Nederland dan moest ik haar absoluut komen bezoeken in haar nieuwe studio op nummer 109 a, want daar werd op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen en dat zou de mooiste studio van Nederland worden, volgens de Meesteres. En als deze Meesteres dat zegt kan je het maar beter geloven want dan is het ook de mooiste.

Digitaal bezoek aan de studio

Gelukkig zijn er computers tegenwoordig en dus heb ik de afgelopen maanden al regelmatig ’n digitaal bezoekje aan de nieuwe studio gebracht en hat zag er inderdaad vreselijk mooi uit, ik heb uiteraard ook per mail ’n felicitatie over gebracht aan haar en volgens het antwoord mailtje vond zij dat erg lief van me.

Inmiddels is het eind november en mijn eerste week in Nederland zit er al weer op, het waren allemaal erg drukke dagen en ik heb amper de tijd gehad om adem te halen, zat ik te overdenken die zondagochtend tijdens het drinken van mijn koffie. En door het gebruik van de woorden ‘amper’ en  ‘ademhalen’ , moest ik ook weer aan Meesteres Illucia denken, waardoor ik besloot om haar gelijk de volgende dag maar even te bellen om ’n afspraak te maken voor ’n sessie. Maandag rond het middag uur heb ik haar gebeld en het was ’n fijn telefoon gesprek, ik kon aanstaande woensdag middag om 3 uur al terecht bij haar, omdat ’n andere klant vanmorgen zijn sessie ’n week had verplaatst. Ik was daar erg blij mee en de afspraak was gemaakt.

Het is nu weer weekend en wel zaterdagavond en ik heb nog last van mijn kont als ik zit, dus gaat het schrijven van dit verhaal over mijn sessie in delen, zodat ik niet te lang hoef te zitten, ha, ha, ha. Maar laat ik niet te veel vooruitlopen en bij het begin van de sessie beginnen.

Eerste keer in House of Submission

Na onze begroeting, waarbij mij gevraagd werd zachtjes te praten omdat Meesteres Kate bezig was met ’n andere klant in de studio, kon ik haar volgen en kwam ik in ’n prachtige kamer, zachte muziek en sfeervolle verlichting was mijn deel en ’n stralende Meesteres die me vertelde hoe blij zij was met deze studio, ik zou de rest van de studio later deze dag nog te zien krijgen verzekerde ze mij en deed de deur van de badkamer open voor me, waar ik me maar moest gaan omkleden in mijn rubber catsuit. Als ik hiermee klaar was kon ik in deze kamer wachten op de Meesteres, want zij moest nog even ’n paar telefoontjes plegen, waarna zij mij alleen achterliet. Ik kleedde me snel in mijn rubber en ging de kamer weer in om op mijn gemak nog even rond te kijken in deze schitterende kamer, ’n mooi rubber bondage bed, ’n elektrische takel, grote antieke spiegel aan de muur, ’n originele oude gym bok, zal wel niet gebruikt worden om overheen te springen maar meer om iemand overheen te hangen voor wat zweep of cane slagen, verder hingen er nog ‘n paar rekken met speeltjes. En een van die speeltjes trok mijn aandacht, dat was ’n tuigje met ’n hele flinke zwarte rubber pik eraan vast, eentje waar menig merrie in de wei voor op de vlucht zou gaan, oké ik overdrijf wel wat, maar hij was best groot. Ik had hem net even van het haakje gehaald om goed te bekijken, toen ik de stem van de Meesteres achter me hoorde zeggen, ‘had ik hier toestemming voor gegeven?, dat word dus straf’. Ik was zo in gedachte dat ik haar niet eens had horen binnenkomen en bood vlug mijn excuses aan, maar daar ontliep ik de straf niet mee, was haar subtiele antwoord.

Tepels en pik bloot slaaf

Het spel was begonnen, ik moest de ritsen openmaken bij mijn tepels en pik, die inmiddels ook al aardig gegroeid was, zodat de Meesteres er goed bij kon. Nu moest ik naast het bondage bed komen staan terwijl de Meesteres met ’n flinke rol folie aan de slag ging en er binnen enkele minuten ’n soort mummie naast dit bed stond en ik geen vin meer kon verroeren, alleen mijn hoofd was nog bloot, maar dat zou spoedig veranderen want ik kreeg ’n mondknevel in met ’n kort pijpje eraan waardoor ik kon ademen, ‘zit het goed?, kan je goed ademen?, waren de vragen die ik kreeg, ik knikte maar dat alles goed was, want spreken met zo’n knevel in je mond gaat natuurlijk niet. Hierna pakte de Meesteres ’n smaller rolletje folie en begon hiermee mijn hoofd in te pakken en onwillekeurig krijg je het wat benauwd omdat je nu alleen nog maar door het pijpje kan ademen, want de neus was ook ingepakt. Ik hoorde nog ’n paar hakken deze kant opkomen en dat was Meesteres Kate, die ook even kwam kijken naar deze mummie en Meesteres Illucia vroeg gelijk aan haar of zij even kon helpen om mij netjes op het bed neer te leggen. Het volgende moment werd ik door beide Meesteressen opgetild en op het bed neergelegd, waarna Meesteres Kate weer vertrok en mijn Meesteres verder ging, eerst werd bij mijn tepels de folie open gemaakt en daarna werd mijn pik ook vanachter het folie vandaan gehaald en ik kreeg er direct ’n flinke tik op omdat hij al zo stijf rechtop stond, direct kromp hij iets van die gemene tik en de Meesteres pakte vlug ’n touwtje om mijn ballen en pik af te binden, zoals ze zei, waardoor het allemaal wat pijnlijker voor mij zou worden als hij weer ging groeien. Het volgende moment werd ik nog even aan het bed vastgebonden, voor de zekerheid zodat ik niet van het bed kon vallen of zou ‘weglopen’ , zei ze met ’n lach in haar stem waarna ik haar hakken hoorde weg tikken, maar die kwamen ook direct weer terug en ik hoorde haar zeggen ‘ik vergat nog wat’ en enkele ogenblikken later werden mijn tepels voorzien van gemene klemmen, mijn lichaam wilde eigenlijk gaan bewegen van de pijn, maar door de folie en de touwen was daar geen mogelijkheid voor en ’n gekreun was mijn antwoord. ‘Zo slaafje nu mag je even ’n klein uurtje genieten van de muziek terwijl je in de stemming komt en roep me maar als je het niet meer uit kunt houden, terwijl ik even wat ga drinken en ’n sigaretje rook’, zei ze lachend en liep weg, mij alleen met mijn duistere gedachten achterlatend.

Inmiddels weet ik heus wel dat ik geen uur lang alleen word achter gelaten en dat zij regelmatig langs zal komen om mij te controleren, dus ik kon zonder me zorgen te maken gaan relaxen en zou het wel merken wat er verder ging gebeuren en dat ging er geloof me maar.

Mijn Meesteres was al diverse malen bij me langs geweest en ook nu hoorde ik haar hakken weer aankomen, maar nu was het niet voor controle, de tepelklemmen werden er pardoes afgehaald wat bij elke tepel gepaard ging van ’n pijnkreet door het luchtpijpje en de Meesteres lachend zei dat ik me niet zo moest aanstellen, het volgende moment was het touwtje om mijn pik en ballen aan de beurt en ook hier kreeg ik commentaar over te verwerken want mijn pik begon onmiddellijk flink te lekken zoals ze zei en veegde het snel af alvorens de touwen los te maken en het folie voorzichtig begon los te knippen. Als laatste kwam mijn hoofd aan de beurt en lag ik weldra met mijn ogen te knipperen tegen het toch zwak aanwezige licht. ‘Kom maar voorzichtig overeind zitten’ en kreeg ’n aai over mijn bolletje van haar. Ik had dit echt heel erg gemist verzekerde ik de Meesteres, waarna ik mezelf moest gaan uitkleden in de badkamer, terwijl zij de boel ging opruimen in de kamer, waarna ik me weer bij haar moest melden in de kamer.

De voorbinder pijpen

Even later stond ik naakt weer in de kamer tegenover mijn Meesteres, zij gaf me ’n paar enkel en pols boeien die ik om moest gespen, waarna ik haar moest volgen naar het, voor mij, andere “nieuwe” gedeelte en mijn mond open viel van verbazing. Natuurlijk had ik het allemaal al diverse keren op de website gezien, maar in het echt is het nog mooier en je voelt gewoon hoe je omarmt word door dit geheel. Ik kreeg nog even ’n glas water om wat te drinken, terwijl de Meesteres mij min of meer even rondleidde door deze grote kamer. Toen mijn glas bijna leeg was zei de Meesteres dat het nu tijd was voor de straf die ik opgelopen had aan het begin van de sessie. Ook in deze kamer stond ’n bondage bank op wieltjes, want enkele ogenblikken later werd deze bank iets opzij gerold door de Meesteres en werden de wieltjes weer op “slot” gezet en moest ik aan het voeteneinde gaan staan met mijn gezicht op deze bank gericht. Ik kreeg nu ’n rubber masker opgezet en mijn ogen werden weer geblindeerd door ’n oogmasker die vast werd gezet aan het masker door middel van drukkers en ik moest voorover op deze bank gaan liggen en zover als mogelijk mijn armen uitstrekken, die onmiddellijk werden vast gezet, hierna moest ik mijn benen spreiden zover als ik kon en die werden daarna ook snel aan deze bank vast gezet en om te voorkomen dat ik teveel met mijn lichaam zou bewegen werden mijn pik en ballen opnieuw afgebonden en de uiteinden van het touw werd ook ergens aan de poten van deze bank vast gemaakt en ik werd niet ontzien door deze Meesteres, want door deze bondage kon ik mezelf echt niet al te veel bewegen en dat ging dan ook nog gepaard met aardig wat pijn omdat er dan iedere keer aan mijn ballen getrokken werd en het dus aan te raden was voor mij zo stil mogelijk te blijven staan/liggen. ‘Zo slaafje dan gaan we maar eens beginnen met de finale, draai je hoofd naar de zijkant, ja hier waar ik sta, goed zo en nu mond open zo wijd als je kan’, ik gehoorzaamde, niet wetend wat er te gebeuren stond, maar het volgende moment voelde ik dat de Meesteres iets van rubber tussen mijn lippen duwde en mijn mondhoeken haast deed uitscheuren. ‘Dit is de voorbind pik die je zo lekker stond te bewonderen toen ik de kamer binnen kwam, weet je nog?’, ik probeerde te knikken met mijn hoofd, maar ook dat ging nu haast niet en praten al helemaal niet en dus vervolgde mijn Meesteres haar eenrichtingsgesprek ‘probeer me nu maar eens klaar te zuigen slaafje, zuigen, harder doe je best maar, lekker hè’. Ik probeerde uit alle macht maar de Meesteres was niet echt overtuigd en ik kreeg onmiddellijk ’n paar ferme tikken op mijn kont te verwerken.

Ontmaagding met de voorbinder

En enkele ogenblikken later werd deze grote pik dildo weer uit mijn mond gehaald, waarna ik ’n zucht van opluchting produceerde en mijn Meesteres de volgende woorden tot mij liet komen, ‘ja zucht maar goed, want zo meteen kan je nog meer zuchten’ en voelde ik iets tegen mijn kontopening aanduwen. ‘Relax en haal diep adem, ontspan je sluitspier want dan gaan we eens kijken hoever we deze rubber pik erin kunnen krijgen’. Langzaam voelde ik dit enorme ding zich ’n weg banen in mijn kontgat en dat was best ’n pijnlijke ontmaagding voor mij en doordat mijn ballen en pik ook nog vast zaten dubbel pijnlijk, want ik kon niet anders dan mijn lichaam bewegen terwijl die rubber pik verder en verder naar binnen ging en ik het uit jammerde van de pijn. ‘nu ga ik het tuigje wat er aan vastzit even omdoen bij mezelf en ga ik jou eens lekker neuken totdat je gillend klaarkomt, geil slaafje van me’.

En zo zit ik dus drie dagen later met nog steeds pijn in mijn kont dit verslag van mijn sessie te typen, maar ik heb het wel ’n geweldige sensatie gevonden om dit ook eens mee gemaakt te hebben.

Dank U Meesteres, ik kom gauw weer terug voor ’n volgende sessie.

Lieve groet

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *