De kooi

Verhaal van 26 november ’14 aan mijn Meesteres. (de kooi)

De kooi …

Het is er dan toch ’n keer van gekomen, ik heb deze Meesteres al diverse malen bezocht en was al vanaf het eerste bezoek ondersteboven van haar en ook van de studio erg indrukwekkend beiden, heb al diverse toestellen aan de lijve ondervonden alleen de kooi die onder de rek/bondage bank staat had ik nog niet gehad, maar die kwam vandaag aan de beurt.

Langdurige opsluiting

Ik had tijdens mijn intake gesprek al verteld dat ik wel eens langdurig opgesloten zou willen worden, maar daar was het tot nog toe nooit van gekomen. Ik had vrijdag telefonisch contact gehad met deze Meesteres om ’n afspraak te maken voor ’n sessie en dat werd gepland voor komende woensdagmiddag één uur. Aan het eind van de maandagmiddag kreeg ik echter ’n telefoontje van de Meesteres en ik dacht onmiddellijk, toen ik haar stem hoorde, dat de sessie niet door zou gaan. Maar daar was gelukkig geen sprake van, de Meesteres wilde iets van mij weten en wel het volgende, ze vroeg of ik nog steeds zo graag opgesloten wilde worden, ik antwoordde dat ik dit inderdaad nog steeds op mijn verlanglijstje had staan. ‘Nou dat komt dan goed uit, als je er dan ook geen bezwaar tegen hebt als ik, tijdens jou opsluiting, ook nog ’n andere klant kan helpen terwijl jij er machteloos bij ligt’. Ik was heel even stil, want dit zou nieuw voor mij zijn, maar besloot toen toch maar opgewekt te antwoorden dat het geen probleem voor mij zou zijn. ‘Afgesproken, dan zie ik je woensdagmiddag om één uur’. Het gesprek was ten einde en ik begon met overpeinzen wat ik net gezegd had, ik had ingestemd om mezelf ten toon te stellen aan ’n andere man, alhoewel het kon natuurlijk ook ’n vrouw zijn want het geslacht was niet genoemd door de Meesteres. Ik schonk maar gauw ’n borrel in voor mezelf om me wat moed in te drinken en nogmaals het gesprek met de Meesteres de revue te laten passeren en terwijl ik de band regelmatig terug heb gespoeld in mijn gedachten, bleef ik in twijfel staan om af te bellen, maar dat kon ik ook niet over mijn hart krijgen en ben al piekerend maar naar bed gegaan, in de hoop dat ’n goede nachtrust uitkomst zou bieden.

De volgende ochtend heb ik tijdens de koffie mijn besluit maar genomen, ik zou mijn “stoute” schoenen maar aandoen morgen en er het beste van maken. Oké, genoeg over deze “voorpret” en over naar de sessie van die woensdagmiddag.

Kennismaking met de kooi

Na aangebeld te hebben bij de studio werd de voordeur open gedaan door deze Meesteres en zij zag er weer goddelijk uit in haar rode latex slip en bh met daarover ’n zwarte net catsuit en rode schoentjes met enorme hakken eronder. Er volgde ’n vriendelijke begroeting en ik kon de meesteres volgen naar de voorste speel kamer, waar ik wat instructies kreeg van haar en hierna kon ik mezelf in de badkamer uitkleden en de meegegeven pols en enkel boeien omdoen en vervolgens mezelf bij de Meesteres melden in de grote speelkamer aan de achterzijde van de studio. Daar aangekomen zat de Meesteres al op de rek/bondage bank met ’n leren masker te spelen en stonden de deuren van de kooi al uitnodigend open.

Vastgebonden

Ik kreeg het masker over mijn hoofd en de Meesteres vroeg of ik goed kon ademen, want er zaten alleen ogen en neus gaatjes in, alles ging goed zei ik, waarna ik in de kooi kon kruipen en ik op mijn rug moest gaan liggen, ik was wel wat langer dan de kooi en ik stak mijn voeten dan ook maar door de spijlen naar buiten. De Meesteres zag dit ook en vond dit geen goed plan en zei dat ze daar nog wel iets op zou vinden, maar eerst werden mijn polsen vast gezet met touw aan de bovenkant, bij mijn hoofd, van de kooi. Ik moest mijn voeten naar binnen halen, waarna de Meesteres de kooi onder het bed vandaan rolde, die op wieltjes staat, om overal beter bij te kunnen voor haar plan. Ik kreeg de opdracht om zover als mogelijk naar de onderkant te schuiven en daarna mijn voeten naar de bovenkant in de hoeken te plaatsen, waar de enkelboeien ook met touw vast werden gemaakt en vervolgens ging er ook nog touw in mijn knie holte wat om de bovenkant van de kooi werd vastgemaakt, waardoor ik toch wel iets ongemakkelijk lag, maar het is wat het is.

Kooi op slot

De Meesteres was klaar, dacht ik, want de deurtjes werden dicht gedaan en ik lag zodanig vastgebonden dat ik ook niet veel kon bewegen, ik was alleen niet echt blij met het feit dat mijn open gesperde kont voor iedereen zichtbaar zou zijn, maar goed daar kon ik ook verder niets meer aan doen, ik had A gezegd en dan moet je ook B zeggen toch? Maar de Meesteres was nog niet klaar, ik kreeg nog ’n oogmasker opgedaan, die met drukkers aan het masker werd bevestigd, waarna ik in het donker lag, alleen met mijn gedachten. Ik hoorde de Meesteres nog wat heen en weer lopen en toen voelde ik haar hand bij mijn tepels komen en werd er stevig in geknepen alvorens zij er klemmen op zette, wat ’n siddering door mijn lijf teweeg bracht en mijn pik ook zijn kop op stak. ‘Zo slaafje nu laat ik je maar alleen met je gedachten en kan je relaxed naar de muziek luisteren en ga ik mezelf even verkleden voor de komende sessie, veel plezier’. Ik hoorde haar hakken weg tikken en lag alleen in afwachting van wat er verder zou gaan gebeuren, maar mijn wens was in vervulling gegaan, ik lag opgesloten in deze kooi en overgeleverd aan deze Meesteres. En gek genoeg maakte ik me ook geen zorgen meer over het feit dat er straks misschien ’n vreemd iemand binnen zou komen die mij in mijn naakte toestand zou zien liggen. Ik voelde mezelf zo relaxed dat ik haast was ingedommeld, maar de voordeur bel maakte daar ’n eind aan. Ik hoorde de Meesteres iemand begroeten en iets daarna ’n mannenstem en dus was de klant ’n man die mij weldra zou zien liggen en toen werd ik toch weer licht nerveus, maar moest wel rustig blijven ademen want anders kreeg ik niet genoeg lucht door de kleine gaatjes en daardoor kalmeerde ik weer en wachtte maar af.

Geil idee

Even later kwam de Meesteres mijn richting op, naar het geluid van haar hakken te horen en dat bleek waar te zijn. Zij begon tegen de andere slaaf te praten en vroeg toen wat hij van het slaafje in de kooi vond, terwijl ik ’n tik met ’n rijzweepje kreeg tegen mijn kont. “Nou, Meesteres ik vind het wel ’n geil idee dat er iemand kan horen wat U met mij gaat doen”. ‘Laten we dan maar gelijk beginnen’, de Meesteres sprak veel over wat er allemaal gedaan werd, waardoor ik ook steeds meer opgewonden raakte en licht begon te kreunen, wat mij weer op ’n tik met het rijzweepje kwam te staan en de Meesteres me zei mijn mond te houden want ze wilde mij niet meer horen tijdens de sessie. Uiteindelijk zat de sessie met de andere man er op en hoorde ik even later de Meesteres deze man gedag zeggen en kwam zij even bij me staan, terwijl ze tegen me zei, ‘jouw tijd zit er ook bijna op, geil slaafje’ en tikte met het zweepje even tegen mijn rechtop staande pik, ik ga even koffie zetten en dan zal ik je bevrijden’. Het duurde echter nog even want zij kreeg ook nog ’n telefoontje, maar daarna werden de touwen losgemaakt, de deurtjes geopend en mocht ik uit mijn gevangenis kruipen en rustig gaan staan, waarna de Meesteres het masker los maakte en afdeed. Ik moest de pols en enkel boeien afdoen en daarna kon ik gaan douchen en mezelf aankleden, waarna ik nog ’n kopje koffie mocht drinken en ik mocht vertellen wat ik er van gevonden had. Ik was erg blij dat ik dit heb mogen ondergaan en mijn droom verwezenlijkt is geworden, ik bedankte haar hiervoor en beloofde snel weer ’n sessie te boeken, waarna ik vertrok naar mijn eigen huis waar ik nu dit verhaal zit te typen en nogmaals zeg; “Bedankt Meesteres het was ’n geweldige ervaring”

Groet van “subTiel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *