CBT

CBT of cock and balltorture

Laat mij maar eens zien dat je ballen hebt, mannetje! Ja, helaas voor de dames, maar cock and ball torture, of afgekort CBT, kan ik alleen bij mannen uitvoeren. Het betekent namelijk het martelen van de pik en ballen. Natuurlijk heb ik een heleboel verschillende mogelijkheden om je te martelen, maar het martelen van je pik en ballen is wel een hele leuke. In ieder geval voor mij, want ik vermaak me er prima bij.

Laten we eens beginnen met het strak afbinden van je ballen, zodat ze duidelijk zichtbaar en makkelijk bereikbaar voor me zijn. Gelukkig voor jou heb je ze van te voren goed geschoren, anders had ik eerst met kaarsvet aan de slag moeten gaan om je ballen een flinke waxing te geven. Nu eerst even een koordje een paar maal goed stevig rond je balzak en dan het touwtje lekker strak trekken om je ballen, zodat ze goed gescheiden van elkaar zijn. Het lijken wel twee eieren zo. Eens zien of ik je eitjes ga roeren of klutsen, hahahaha. Zo, ook je pik nog even stevig afbinden en dan zijn we klaar. Wat, niet zo piepen hoor, nu al? Zo strak zit het toch niet? Over een half uurtje mag alles er weer af, maar nu begin ik pas!

Kijk, door het lange stuk koord dat ik overgelaten heb, kan ik je alle kanten op trekken die ik wil. Links, rechts, omhoog… wat volg jij makkelijk zeg! Hahaha.

Blijf zo maar even staan. Dan zal ik kijken hoeveel wasknijpers ik op je zak en piemel kwijt kan, vóór ik ze er allemaal weer af ga slaan met mijn rijzweepje. Jij mag raden in hoeveel slagen het mij gaat lukken en voor iedere keer dat je ernaast zit, hang ik een gewicht van 500 gram aan je ballen, OK? Er zitten nu dertig knijpers verdeeld over je geslachtsdelen, dus doe maar een goede gok. En ik kan natuurlijk zo hard en zacht slaan als ik zelf wil, dus winnen doe je nooit! Je weet toch dat de Meesteres altijd gelijk heeft en altijd haar zin krijgt?

Vijfentwintig slagen zeg je? We zullen zien. Ik gok zelf op vijfendertig… Oh ja, had ik al gezegd dat voor iedere keer ernaast het 500 gram *aan elke kant* wordt? Ik ben benieuwd of je 10 kilo kunt verdragen, want daar zal het dan ongeveer op uitkomen, vermoed ik. Misschien brengt het je wel op je knietjes voor me, maar misschien heb je ook geluk vandaag en blijft het gewicht beperkt. Zo niet, dan kan ik eens gaan proberen hoe goed ik kan voetballen in een potje ballbusting. Een paar schoppen met mijn linkerbeen en een paar trappen met rechts tegen je ballen en tegen de gewichten.

Nu al vragen om genade? Dan ben ik nog niet eens toegekomen aan naalden, sounds of electro op je edele delen. Dat is pas echte penis en ballen marteling, voor de liefhebbers van extreme CBT, de mannen met keiharde ballen. Wat voor ballen heb jij?