Bondage

Helemaal vast, zo zie ik je het liefst. Super strak en stevig vastgebonden, zodat je je geen millimeter kunt bewegen. Het touw overal om je heen gewikkeld, in een zware bondage, waarbij je geen kant op kunt. Je armen en handen strak op je rug gebonden, zodat je borst en tepels mooi gespannen naar voren steken ter aanbieding aan mij. Misschien dat ik zo direct nog wel wat met die tepels ga doen, maar eerst even verder met mijn touwtjes. Ik gebruik van alles door elkaar, jute touw, hennep touw, nylon koord, katoen… maar net hoe het mij uitkomt en wat ik er mee wil. Voor je lijf en armen gebruik ik het liefst wat dikker touw van katoen of hennep, omdat dat minder glijdt en de knopen goed strak aangetrokken kunnen worden. Je hebt toch geen probleem met ropemarks, hoop ik? Zo wel, dan doe ik wat voorzichtiger met je hoor! Voor een body harnas gebruik ik het liefst touw in verschillende kleuren, gewoon omdat dat mooi staat. Voor een strakke balbondage of pikbondage geef ik de voorkeur aan een dunner touwtje, bijvoorbeeld een lange schoenveter van katoen of een ander dun koordje. En voor een strenge bondage die wat meer pijn mag of moet doen, valt mijn keuze al snel op wat meer snijdend jute.

Hoewel ik normaal gesproken mijn onderdanigen vooral laag bij de grond wil zien, kan ik er bij bondage een uitzondering voor maken als ik besluit dat ik je in een suspension machteloos door de lucht rond wil laten zweven. Dan kan ik overal makkelijk bij en stá je niet, maar hang je geheel ter mijn beschikking! Maar ik kan je natuurlijk ook stevig vastleggen in een predicament bondage, zoals in een strakke hogtie. Ook dan kan ik lekker overal bij en kun je zelf geen vin verroeren.

Nu we het daar toch over hebben… laat ik gelijk maar van de gelegenheid gebruik maken om even met je tepels te spelen. Eerst wat plagen met mijn scherpe nagels om er dan een paar mooie tepelklemmen op te zetten. En het leuke is, dat je er niets tegen kunt doen, compleet machteloos vastgebonden als je nu bent. Waarschijnlijk net zo machteloos als wanneer je in een bodybag vastgesnoerd ligt, die natuurlijk ook in mijn studio aanwezig is.

Misschien ga ik zo direct wel verder met het martelen van je pik en ballen, of laat ik je uitgebreid kennis maken met mijn zwepencollectie. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik je gewoon even met rust laat, helemaal alleen met je eigen gedachten.

Strak plan toch? Heb jij wel zin in wat vastigheid?