Ben ik nou gek?

Ben ik nou gek?
…vragen vele vrouwen zich af, wanneer de man schoorvoetend vertelt iets met SM te willen doen. Samen of alleen.

Daar heeft ie het nooit over gehad, waar komt dat nu ineens vandaan? Wil hij een andere vrouw soms, ben ik niet goed genoeg? En is mijn man nu ineens homo geworden, hij zegt namelijk eens een keertje in vrouwenkleding te willen rondlopen. Oh ja, en of ik hem daarbij wil helpen! Hoe komt ie erop! En ja, homo geworden, want hij zegt ook dat hij erg nieuwsgierig is naar anale sex en of ik maar even een voorbinddildo wil kopen en hem daarmee wil nemen! Het moet toch niet gekker worden!

Ik snap echt niets meer van mijn man en ik vind het eigenlijk ook wel raar, eerlijk gezegd. Ben ik soms niet genoeg meer voor hem, dat hij nu van die vreemde gedachten heeft? Is hij mij zat en probeert hij zo van mij af te komen?

Hoezo, wil hij dat samen met mij ontdekken? Moet ik nu ineens ook in de touwen gaan hangen of op hoge hakken lopen, kruipen voor hem of gaan vrijen met anderen erbij? Ik word hier helemaal onzeker van, het voelt alsof de bodem onder mijn voeten is weggeslagen en ik weet niet meer wat ik ermee aan moet!”

Adem in, adem uit en lees door…

Al vele jaren zijn wij, Meesteres Kate en Meesteres Illucia, bekend in de SM wereld en spreken wij vele mensen (mannen en vrouwen), spelen met onderdanigen en/of fetishisten en ontvangen wij ook stellen om gezamenlijk deze verlangens en gevoelens te delen.

Soms is het de man alleen die een van ons benadert met de vraag of hij bijvoorbeeld voor travestie terecht kan, anale training of mag dienen als slaaf. Tijdens het kennismakingsgesprek (dat bij ons altijd plaatsvindt voorafgaand aan een sessie in de BDSM studio) komt er dan vaak hortend en stotend uit dat ‘er niets bespreekbaar is met de partner, dat zij hem voor gek verklaart, dat zij er onzeker van wordt en soms ook boos.’

Wanneer wij het idee krijgen dat de partner grotendeels vanuit onzekerheid en onwetendheid reageert, bieden wij het stel de mogelijkheid om eens samen te komen tijdens bijvoorbeeld het open huis (welke wij tweemaal per jaar organiseren). De partner kan zo eens rondkijken in onze studio in Den Haag, kennismaken met ons en ook eventuele vragen stellen.

‘Hoezo gek, hoezo gestoord? Zien wij er gek of gestoord uit? Of ongelukkig?’ is vaak ons antwoord op de eerder genoemde uitspraak van een partner en hiermee is de opening naar een goed en verhelderend gesprek vaak snel gevonden.

Meestentijds helpt het de partner om kennis te maken met ons, ons in levende lijve te aanschouwen en een gesprekje te voeren. Zo merkt de partner dat het ons niet te doen is om haar man ‘af te pakken’, de kerstdagen met hem door te brengen of het bed in te duiken.

Wij proberen uit te leggen dat SM iets is dat voornamelijk tussen de oren begint (en okay, later straalt dit wel uit naar de rest van het lijf en is dat ook prima zichtbaar). Maar ook dat het een behoefte is, een diep verlangen waar af en toe gehoor aan gegeven moet worden. De onrustige kriebel die lang kan aanhouden wanneer er een tijd niet ‘gespeeld’ wordt of het gevoel van ongenoegen dat er kan zijn wanneer er geen enkele mogelijkheid lijkt te bestaan om er iets mee te doen, wij benoemen het en leggen het uit.

Nee, de man in kwestie wil niet van de partner af. Meestentijds wil de man dit het liefste met de partner beleven, in welke vorm dan ook. Wanneer de partner dan aangeeft geen idee te hebben hoe dit in te vullen, kan het stel samen komen voor een sessie. Beiden komen als onderdanigen en zullen de Meesteres mogen dienen en vele spannende dingen mogen ondergaan. Maar ook kan het dat de vrouw in eerste instantie alleen toekijkt hoe de man zich onderwerpt aan de Meesteres en er later, al lerend, in betrokken raakt en zelf eens de zweep wil en mag hanteren. Een simpele bondage uitgelegd krijgt en mag toepassen, haar vragen mag stellen en ondertussen geeft haar man haar een heerlijke voetmassage. Zomaar wat voorbeelden uiteraard, want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Het kan ook zo zijn dat de partner echt absoluut helemaal niets zelf met SM wil doen, ook dat moet gerespecteerd worden. Maar dan kan de partner wel gerustgesteld worden door ons, dat zij haar man veilig en vertrouwd naar ons kan sturen. Ze zal dan ook merken dat haar man na een sessie bij ons heerlijk ontspannen is en haar vaak ook nog meer zal waarderen vanwege de gegunde vrijheid hierin.

Natuurlijk kan de partner ook een ander voordeel hebben bij de SM-gevoelens van haar man, namelijk een zeer attente en behulpzame man hebben die door ons aangestuurd wordt. Op wat voor manier?
Denk eens aan:
– wanneer de vrouw ons laat weten wanneer de man thuis iets laat versloffen, is daar bij ons de strafsessie
– de man kan van ons de opdracht krijgen om zich te verdiepen in de techniek van een goede massage: jij gaat daar erg blij van worden
– tijdens de training bij ons leert de man hoe hij ook thuis gedienstiger kan zijn, opdrachten van jou uit kan voeren, zonder daar iets van zijn mannelijkheid te verliezen. Immers, wij zien graag slaven als onderdanig en gedienstig, maar jij wilt nog steeds die man met ballen in huis hebben.

En zo zijn er natuurlijk nog talloze voorbeelden die je met ons zou kunnen bespreken. SM is maatwerk, zo zien en beleven wij dat want iedereen is uniek.

Voor ons is het van groot belang dat niet alleen de man zelf, maar ook zijn partner er een goed gevoel bij heeft en blijft houden. Open communicatie doet iedereen tenslotte goed!

Mocht jij nu die vrouw zijn waarvan de man heeft aangegeven ‘into SM’ te zijn, schrik niet! Neem gewoon eens contact met ons op en gun jezelf (en je relatie) een oriënterend en informatief gesprek hierover.

Of, ben jij die man die het onlangs aan zijn vrouw heeft verteld en niet weet hoe hiermee samen verder te gaan? Bel of mail ons en we nemen de tijd voor jullie.