Beginner/onervaren

De onervaren SM beginner

Altijd al eens willen weten hoe het is om een meesteres te dienen, maar nog niet de stap durven nemen?

Misschien vind je het te eng, te raar, te gevaarlijk, is de spreekwoordelijke drempel te hoog? Voordat ik een SM sessie begin, houd ik met nieuwe gasten sowieso altijd eerst een intake gesprek, waarin we je wensen, je grenzen en je verwachtingen bespreken. Maar bij bezoekers voor wie het de allereerste kennismaking met SM wordt, neem ik natuurlijk extra de tijd en ben ik extra voorzichtig.

Aan de hand van ons gesprek kan ik je op een uiterst verantwoorde manier in een veilige omgeving invoeren en kennis laten maken met alle aspecten van BDSM, met alle ins en outs van bondage, dominantie, sadisme, submissie en masochisme, afhankelijk van je interesse(s). We spreken veiligheidswoorden en stopwoorden af, zodat je te allen tijde aan kunt geven wanneer iets je even te veel wordt of wanneer je helemaal niet meer verder wilt en gewoon wilt stoppen.

Ben jij dan degene die alles bepaalt? Nee hoor, ik blijf natuurlijk de Meesteres en ik bepaal het spelverloop, maar alles wel binnen jouw mogelijkheden. Reken maar dat er genoeg dominantie van mijn kant overblijft om jou met een flink onderdanig of slaafs gevoel naar huis te laten gaan. Met in ieder geval een prettige en veilige eerste SM ervaring, zodat je open staat voor een eventueel vervolg. Tenzij het natuurlijk helemaal niets voor je is, maar dat komt zelden voor. Wel gebeurt het helaas maar al te vaak dat mensen die nieuwsgierig naar SM zijn, hun eerste ervaring opdoen bij “hobby domina’s”, die denken dat iedere vrouw met een zweep in haar hand gelijk Meesteres is. En hoe harder je slaat, hoe beter het is…

Mensen vernederen, terwijl ze eigenlijk alleen masochist zijn. Of juist mensen martelen, terwijl ze een fetish hebben voor travestie en van het onderdanige, dienende type zijn en afknappen op pijn. Geen goede afspraken maken, gasten verkeerd inschatten. Iemand gelijk vastbinden, terwijl er helemaal nog geen gesprek heeft plaatsgevonden, laat staan dat er iets van vertrouwen is… Menig beginnend slaaf of slavin heeft daarmee een vervelende, nare of zelfs traumatische eerste SM ervaring opgedaan. Erg jammer en absoluut niet nodig!

Het zal je bij mij door mijn jarenlange ervaring als professioneel Meesteres met een zeer goed uitgeruste SM studio in Den Haag zeker niet gebeuren!

Door de jaren heen heb ik gelukkig een heleboel mensen kennis mogen laten maken met deze mooie wereld van pijn en genot, van macht en onderwerping. Velen zijn je voorgegaan. Volg jij? Je bent van harte welkom in de studio! Kruip maar achter me aan…