Ballbusting

Ballbusting, wat is dat?

Ballbusting is een vorm van Cock and Ball Torture (CBT), waarbij de man getrapt, geslagen of geknepen wordt in de testikels. Met je benen wijd voor de Meesteres, zodat ze er lekker makkelijk bij kan voor een stevige portie ballbusting! Zo sta je, trillend van de spanning, in de SM studio in Den Haag.
In spanning wacht je af op wat er komen gaat, of eigenlijk niet wát, maar wannéér. Want wát er komen gaat dat weet je wel. Je weet alleen niet hoe hard, of hoe vaak, of hoe lang.

Ik geef je eerst wat plaagstootjes met mijn blote voet, om je alvast een beetje op te warmen.
Met de bal van mijn voet streel ik wat langs je pik en ballen, gevolgd door wat zachte trapjes. Ik zet mijn voet op de schacht van je lul, daar waar de piemel en de balzak in elkaar overlopen en oefen wat lichte druk uit, langzaam aan wat harder drukkend. Door mijn nylons heen kan ik goed voelen hoe je pik hierop reageert.
Maar dan haal ik uit met een gerichte trap tussen je ballen. Met de wreef van mijn voet raak ik je precies waar ik wilde. Een doffe pijn trekt omhoog van je ballen naar je buik.

Is balbusting iets voor jou?

Ben je klaar voor de volgende schop? Zodra je weer klaar staat, ga ik rustig verder met mijn spel “een balletje trappen”.

Misschien ben je zelfs wel een liefhebber van het wat hardere werk… ballbusting met schoenen of laarzen. Ik heb een grote collectie om uit te kiezen, dus er zit altijd wel iets leuks tussen…

En als je te lang naar mijn zin rechtop blijft staan, kies ik er vanzelf misschien wel voor om mijn pumps met hoge hakken aan te trekken. Ik houd er altijd wel van om wat lol te trappen en neem je ballen daarbij graag mee! 😉

Om de spanning nog meer op te voeren, kan ik je de opdracht geven om je om te draaien. Met je rug naar me toe zie je mijn trappen natuurlijk niet aankomen en kun je je dus ook nergens op instellen. Maar je ziet nu ook mijn prachtige hooggehakte zwartleren pumps niet meer en ook niet mijn glimlach iedere keer als ik je ermee raak.

Jammer hè? Kom, toe maar, draai je dan maar weer om, met je gezicht naar mij toe.

Ik kan nog veel langer doorgaan hoor, maar de vraag is hoe lang jij het volhoudt, voordat het misselijk makende gevoel in je buik en de pijn in je ballen er vanzelf voor zorgt dat je voor mij op de knietjes gaat en je als dank heel eerbiedig mijn schoenen mag kussen…
Misschien mag je ze zelfs uittrekken en verder gaan met mijn voeten. Aanbidt de voeten maar, die je zojuist al deze pijn als een ware marteling bezorgd hebben. Laat maar zien hoe dankbaar je bent. Als je ze maar niet onder kwijlt, want dan volgt straf! En je kan je ondertussen wel indenken welke straf ik dan in gedachten heb! 😉

Begin maar met mijn linker schoen…