Anaal

Praatjes vullen geen gaatjes., maar mijn voorbind dildo wel! Dus, laat maar zien wat jij anaal kunt hebben voor je Meesteres. Want praatjes heb je genoeg, maar nu de praktijk. Steek die kont van je maar goed naar achteren en omhoog, zodat je slavenkutje er mooi voor zit, gereed om door mij genomen te worden met mijn strap on. Omdat ik je nog niet zo goed ken, zal ik voorzichtig met je beginnen. Maar uiteindelijk zal je niets liever willen dan keihard in je holletje geneukt willen worden door mij, je mooie Meesteres.

Ik zal eerst eens even polsen hoe elastisch en flexibel je kontgaatje eigenlijk is. Misschien wordt polsen wel heel letterlijk… en ga ik er tot aan mijn pols in. Met mijn hele hand bij jou naar binnen om je stevig te vuistneuken, te fisten. Maar als dit je eerste keer is, zal ik waarschijnlijk niet veel verder komen dan enkele vingers. Even wat glijmiddel op mijn latex handschoentje en dan ga ik even voelen in die reet van je.

Zo, voel je hoe mijn vingers je anus onderzoeken? Het is te hopen dat ik niet met mijn scherpe nagels door mijn handschoen heen ga. Voor jou niet, maar ook niet voor mij! Je hebt jezelf toch wel van te voren gespoeld, thuis, zoals in de SM sessie regels beschreven staat? Zo niet, dan mag je na afloop mijn handschoen schoonlikken en zal ik nog een gepaste straf voor je bedenken voor het niet opvolgen van mijn regels.

Je kontgaatje is nog wat nauw, dus die zal ik met een butt plug wat op moeten rekken, zodat je daarna klaar bent voor het echte werk. Met mijn grote collectie dildo’s en voorbindpenissen kan ik je op verschillende manieren anaal bevredigen. Van een kleine en harde solide strapon tot grote, dikke en flexibele dildo’s. Voorbinders op batterijen of via aansluiting op een electro box, voor extra anale stimulatie.

Voor ieder gat heb ik wel de juiste vulling. Buk nu maar goed voorover, dan zullen we zien hoever we komen vandaag. En anders gaan we volgende keer gewoon verder waar we gebleven waren…